Apollo trekt door de straten als dank

Om hun dankbaarheid te tonen aan de Goorse betrokkenheid trekt Apollo donderdag door de straten van Goor. Apollo treft het naar eigen zeggen met de Goorse bevolking, die in grote mate betrokken is bij de bijna (2019) 100-jarige Muziekvereniging. “De vele donateurs en sponsoren én het publiek maken het met hun financiële ondersteuning mede mogelijk dat Muziekvereniging Apollo steeds weer velen kan laten meegenieten van het plezier wat muziek brengt”, aldus het korps. De muzikanten en majorettes van de Drum- & Showfanfare trekken al musicerend en marcherend door de straten van het stadsdeel De Whee in Goor. De start is om 19:00 uur bij Supermarkt Emté aan de Da Costastraat. Er zal ook nog een speciaal bezoek worden afgelegd. Daarover morgen meer.

 

Gerelateerde berichten

  • Beelden van Apollo’s Taptoe22 september 2014 Beelden van Apollo’s Taptoe Er zijn amateurbeelden gemaakt van de jubileumtaptoe van muziekvereniging Apollo afgelopen zaterdag. Gorenaar Remco op den Dries heeft een film gemaakt met daarop de marcherende drum- en […]
  • Apollo maakt indruk in Marburg11 oktober 2015 Apollo maakt indruk in Marburg Het zijn onvergetelijke tripjes voor de leden van muziekvereniging Apollo. De buitenland-tripjes per bus, eens in de paar jaar, met de muzikanten uit alle geledingen van de Goorse […]
  • Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars10 maart 2016 Geen Goorse inbreng bij FC Twente-mars De mars van FC Twente-supperters, zaterdag, van het volkspark in Enschede naar stadion De Grolsch Veste, zal niet worden begeleid door de show en drumfanfare van Apollo. De Goorse […]
  • Apollo behaalt tweede prijs in Enschede16 november 2014 Apollo behaalt tweede prijs in Enschede Het harmonie-orkest van Apollo heeft vandaag een tweede prijs behaald tijdens het sterk bezette concours in Enschede. In het Muziekcentrum kreeg het orkest onder leiding van Carl Wittrock […]
  • Schoolfeestboekje gepresenteerd7 juni 2017 Schoolfeestboekje gepresenteerd In de Schoolfeestloods aan de Goorse Nijverheidsweg is vanavond het nieuwe Schoolfeestboekje ten doop gehouden. Dat gebeurde tijdens een perspresentatie in de tussenruimte waarbij ook de […]