Maria Slotboom in het zonnetje gezet

Maria Slotboom is in sporthal De Mossendam in het zonnetje gezet vanwege het feit dat ze jarenlang als contactpersoon optrad namens GV Excelsior Goor. Sloltboom is minstens 25 jaar zeer actief en betrokken geweest voor deze vereniging maar vind het nu tijd worden om er een punt achter te zetten. Ze blijft wel les geven maar stopt met haar activiteiten binnen Excelsior. Als verrassing werd ze  opgehaald in een limousine om te genieten van een etentje bij Il Campanile in Markelo.

 

Gerelateerde berichten

  • Maria Slotboom in Portret3 oktober 2017 Maria Slotboom in Portret Maria Slotboom is zondag te gast in Hofstreek Portret. Slotboom is zeer actief in het Goorse verenigingsleven en vrijwilligerswerk. Vooral bij gymnastiekvereniging Excelsior is ze een […]
  • Bert en Theo, een leven lang Dynamiek…26 november 2016 Bert en Theo, een leven lang Dynamiek… Lid van Verdienste. Die eretitel geniet Theo Veldhuis (foto rechts) sinds kort. De ijverige oefenmeester van volleybalvereniging Dynamiek is al twintig jaar trainer van de dames. Daarnaast […]
  • Dans- en turnvoorstelling GV Excelsior31 mei 2016 Dans- en turnvoorstelling GV Excelsior Gymnastiekvereniging Excelsior Goor houdt zaterdag één van haar twee jaarlijkse uitvoeringen. Vanaf 13.00 uur is Sporthal De Mossendam geopend voor de mooiste acts van Goorse bodem tijdens […]
  • Goud voor turnster Yvette Overklift20 maart 2017 Goud voor turnster Yvette Overklift De turnsters van GV Excelsior hebben wederom een gouden plak aan de prijzenkast kunnen toevoegen. In Rijssen liet Yvette Overklift (foto, links) iedereen het nakijken. Ook Mette van […]
  • Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp8 mei 2017 Turngoud voor Leferink, Scholten en Notkamp Mooie successen voor de turntalenten van GV Excelsior dit weekeinde. In Nieuwleusen werd de jonge Pien Leferink Overijssels kampioen bij de pupillen 2-D2. Floor Toornstra kwam 0.05 punt te […]