Gratuliere! Ben je geslaagd? Deel het met ons…..

Het uur U nadert. Tot die tijd is het nog peentjes zweten voor veel middelbare scholieren die eindexamen hebben gedaan. In de loop van de dag krijgen honderden kandidaten uit Goor te horen of ze geslaagd zijn of niet. Of ze nu daadwerkelijk de middelbareschooltijd achter zich kunnen laten, of nog op kunnen voor een herexamen, hangt helemaal af van dat ene telefoontje. De lijst met geslaagden verschijnt vanwege de nieuwe privacywetgeving niet meer op de website van onder meer de Waerdenborch, maar Goorsnieuws.nl wil toch aandacht schenken aan hen die de champagne kunnen ontkurken en de vlag Рnet als Janno Klein Horsman vorig jaar Рkunnen uithangen. Dus deel jouw foto op Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Vlag kan uit voor Goorse geslaagden11 juni 2015 Vlag kan uit voor Goorse geslaagden Vele Goorse scholieren zaten vandaag met het zweet druipend van het voorhoofd bij de telefoon, wachtend op dat verlossende woord: Ben ik geslaagd of niet? Bij sommige scholieren zal de […]
  • Gratuliere, geslaagd!14 juni 2017 Gratuliere, geslaagd! Tientallen Goorse scholieren zaten vandaag met het zweet gutsend van het voorhoofd bij de telefoon. Wachtend op het antwoord op die ene eminente vraag: ben ik geslaagd of niet? Bij velen […]
  • Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht15 juli 2017 Einde Paasvuur op Roelofsenterrein lijkt in zicht Het Goorse Paasvuur zal in 2018 nog wel op het zogenoemde Roelofsen-terrein worden gehouden maar wat daarna gebeurt, is nog ongewis. De grond aan de Deldensestraat is, al jaren geleden, […]
  • Kunstgras is veilig, opluchting bij Twenthe20 december 2016 Kunstgras is veilig, opluchting bij Twenthe Het sporten op kunstgras met rubberkorrels is veilig. Dat zegt het RIVM na een onderzoek waarom minister Schippers gevraagd had. Tijdens het spelen komen er heel kleine hoeveelheden van […]
  • De winnaar en de verliezer…20 maart 2014 De winnaar en de verliezer… Gorenaren Sander Smit (CDA) en Roel Bergman (PvdA) Een dag na de gemeenteraadsverkiezingen kan het CDA de champagne ontkurken en likt de PvdA haar wonden. Het CDA blijft de grootste […]