Schoolfeestnieuws in het kort (3)

– Een ware traditie. Het posten van foto’s op bijzondere plekken op de wereld met de Schoolfeestvlag. Het heilige gele banier prijkt ook op de Mont Ventoux. De historische berg in Frankrijk werd bedwongen door Roode Vos-ondernemers Fred en Angela Stevense.

– Tijdens het School- en Volksfeest is het bij de Allegorische Optocht dit jaar ook mogelijk om via de app te stemmen van de organisatie. Zo kunt u digitaal bepalen wie met de zege aan de haal gaat.

– De negende Schoolfeestkrant, onder auspiciën van deze site, is zojuist vers van de drukker gekomen. In de komende dagen meer over de uitgave en de verhalen in deze onvolprezen Schoolfeestuitgave.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestnieuws in het kort (3)16 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (3) - Goed nieuws voor de vrouwen. Dit jaar zijn er weer twee soorten wij te verkrijgen in de Tent. Voorgaande jaren werd er gekozen voor een mix-wijn. Nu staat de droge en zoete variant […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)14 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (1)  - Over exact een week begint de 141ste uitgave van het School- en Volksfeest. In de komende dagen blikken we in deze rubriek vooruit. De aftrap wordt verricht door de senioren. Dan […]
  • Achtste editie Schoolfeestkrant in de pen10 mei 2017 Achtste editie Schoolfeestkrant in de pen Er komt dit jaar opnieuw een Schoolfeestkrant uit. De bijbel van de moeder aller tentfeesten werd voorgaande jaren goed ontvangen door de Goorse burgers. De redactie van deze site is op […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (17)24 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (17) - Dag drie van het feest der feesten. Vandaag opnieuw een traditionele dag. De weersverwachtingen zijn redelijk gunstig, als is het te hopen voor de kinderen dat ze de Kinderoptocht […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (4)11 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (4) - De inwoners van Goor werden vanochtend wederom getrakteerd op een Bengaalse ochtenddienst. Leden van De Rellie zetten hun vergadering bij de Tapperij kracht bij met een vuurwerkshow […]