Elastiekenkoers terug op Schoolfeest-donderdag

Vorig jaar ontbrak de Elastiekenkoers vorig jaar op de agenda als start van het Schoolfeest maar volgende week zal het weer ouderwets druk zijn in het Goorse stadshart zo rond de klok van zeven uur. Met een gewijzigde organisatie en een peloton van 185 deelnemers waarvan een groot deel uit Goor, wordt ’s ochtends om 08:00 uur gestart in Hilversum om uiteindelijk na 190 kilometer in gezamenlijkheid en met veel bombarie over de finish te komen voor D’Olde Smidse. Na de finish zal duidelijk worden welk bedrag er is opgehaald voor de ouderen in de gemeente Hof van Twente want dat is het goede doel waarvoor gefietst wordt. De Elastiekenkoers werd ooit bedacht door Gorenaar Martin Hammer.

Gerelateerde berichten

  • Elastiekenkoers met Schoolfeest weer door Goor6 december 2017 Elastiekenkoers met Schoolfeest weer door Goor De Elastiekenkoers zal tijdens het komende School en Volksfeest weer finishen in Goor. De goede doelenrit werd vorig jaar niet verreden nadat de kartrekkers onder leiding van Gorenaar […]
  • Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op21 juni 2018 Wedergeboorte Elastiekenkoers levert 81.310,79 euro op Na een jaar van afwezigheid schitterde de Elastiekenkoers vandaag weer als vanouds. Met een gewijzigde organisatie - maar met hetzelfde concept – fietsten de 185 deelnemers maar liefst […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)22 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Het uur U nadert. De aftrap van het School- en Volksfeest is bijna daar. De receptie voor 65-plussers is vanmiddag het startschot van de 141ste uitgave van ons volksfeest. Om met […]
  • Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum9 december 2015 Elastiekenkoers stopt na eerste lustrum De Elastiekenkoers wordt komend jaar voor het laatste jaar verreden. De organisatie heeft besloten om van de vijfde editie de laatste te maken. De eendaagse rit voor goede doelen is een […]
  • Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers13 februari 2016 Laatste Elastiekenkoers met bijna 200 deelnemers De vijfde en laatste editie van de Elastiekenkoers zal op donderdag 23 juni met een recordaantal van 194 deelnemers van start gaan. Gisteravond was de presentatie van de nieuwe kledij in […]