Ukken snuffelmiddagen bij GFC

GFC Goor komt ook dit jaar weer met een jaarlijks terugkomende activiteit voor de kleinste voetballers onder ons. Op 18 mei, 25 mei en 1 juni staan de Ukken Snuffeldagen op het programma op het eigen Sportpark Heeckeren in Goor. De Ukken Snuffeldagen zijn bedoeld om de jongste voetballers en voetbalsters van 4 t/m 8 jaar onder ons kennis te laten maken met voetbal en natuurlijk met de voetbalvereniging GFC Goor. De middagen zullen onder leiding staan van een aantal gediplomeerde jeugdtrainers wie allen afkomstig zijn uit de voetbalteams van GFC Goor.

Als klap op de vuurpijl zal er tijdens één van de Snuffelmiddagen een profvoetballer van Eredivisieclub Heracles Almelo aanwezig zijn om de jonge voetballers extra enthousiast te maken en natuurlijk het nodige bij te leren over het voetbal.Iedereen is van harte welkom tijdens de Ukken Snuffeldagen op de woensdagen 18 mei, 25 mei en 1 juni. De voetbalmiddagen zullen om 14:15 uur starten en zijn om 15:15 uur  afgelopen.

GFC Goor will again this year with an annual recurring activity for the smallest players among us. On May 18, May 25 and June 1 are the days Ukken Browse the program’s own Sportpark Heeckeren in Goor. Browse the Ukken Days are designed to the latest football players and football players from 4 to 8 years of us acquainted with soccer and of course the football GFC Goor. The afternoons will be headed by a number of qualified youth coaches who all come from the football GFC Goor. To top it all happens in one of the afternoons Browse a football player of Premier League club Heracles Almelo present to the young players more interested and the necessary course to learn about football. Everyone is welcome at the Ukken Browse Days on Wednesday 18 May, 25 May and 1 June. The football afternoons will start at 14:15 hours and 15:15 hours sadly is over. Everyone will be present at 14:00 hours. For the parents of future talent will of course coffee is ready at Sportpark Heeckeren!

Gerelateerde berichten

  • Drukke open repetitie Onze Stem28 september 2018 Drukke open repetitie Onze Stem Een repetitie van welslagen. De open avonden bij Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn goed bezocht. Onder de professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman repeteerde Onze Stem […]
  • 25 augustus 2013 Stichting ‘Kedingen’ voor hockeyclub Het nieuwe clubhuis en de kunstgrasvelden van de Goorse hockeyclub GMHC worden ondergebracht in een speciale stichting met de naam 'Stichting Sportaccommodatie Kedingen'. De huur van de […]
  • Goorse wandelteller op 2122 juli 2015 Goorse wandelteller op 21 Na de 17 Goorse deelnemers aan de Nijmeegse Wandelvierdaagse kregen we nog vier namen door van Gorenaren die de missie willen voltooien. Zo is André Overbosch ook een van de deelnemers en […]
  • Schoolfeest 10 in beeld gebracht8 juli 2015 Schoolfeest 10 in beeld gebracht De laatste Schoolfeestactiviteit van het jaar vond zaterdag plaats in de Schoolfeestloods. Na het opruimen was er een feest in de Goorse warmte met een heus 'containerzwembad'. De Goorse […]
  • Sleutelbos verloren omgeving centrum12 januari 2016 Sleutelbos verloren omgeving centrum In de omgeving van het centrum is een fietser zondag zijn sleutelbos verloren. De fietstocht ging onder andere via de parkeerplaats van De Bebsel, langs de Chinees en vandaar richting de […]