OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor

Reisorganisatie OAD gaat weg uit Goor. De touroperator verhuist per 2 juli naar een onderkomen op het industrieterrein aan de Vondersweg in Enter.  In een persbericht zegt directeur Arjan Koster dat het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden ten grondslag liggen aan de verhuizing. “Vanwege de groei die we doormaken zochten we een ruimer en moderner pand waar we makkelijk kunnen uitbreiden. Bovendien is de locatie aan de A1 goed bereikbaar en zichtbaar.” Het busbedrijf dat onlangs fuseerde met HAVI blijft wel in Goor waar het de werkzaamheden zal concentreren onder leiding van Gorenaar Hennie Visscher.

Gerelateerde berichten

  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]
  • Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg16 mei 2017 Autobedrijf Grafen verhuist naar Breukersweg Autobedrijf Grafen vertrekt per 1 juni uit het bedrijfspand aan de Goorse Molenstraat en verhuist en neemt BCT aan de Breukersweg over. Grafen zat naast het inmiddels onbemande tankstation […]
  • Hennie Visscher nieuwe oude president van vv Twenthe9 juni 2018 Hennie Visscher nieuwe oude president van vv Twenthe Hij keert terug aan de bestuurstafel van de Tricolores. Hennie Visscher is voorgedragen als nieuwe president van vv Twenthe. De bestuurder neemt het voorzitterschap over van Ben Bekhuis, […]