OAD gaat met reisorganisatie weg uit Goor

Reisorganisatie OAD gaat weg uit Goor. De touroperator verhuist per 2 juli naar een onderkomen op het industrieterrein aan de Vondersweg in Enter.  In een persbericht zegt directeur Arjan Koster dat het gebrek aan uitbreidingsmogelijkheden ten grondslag liggen aan de verhuizing. “Vanwege de groei die we doormaken zochten we een ruimer en moderner pand waar we makkelijk kunnen uitbreiden. Bovendien is de locatie aan de A1 goed bereikbaar en zichtbaar.” Het busbedrijf dat onlangs fuseerde met HAVI blijft wel in Goor waar het de werkzaamheden zal concentreren onder leiding van Gorenaar Hennie Visscher.

Gerelateerde berichten

  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Havi Beheer failliet18 december 2019 Havi Beheer failliet Havi Beheer is failliet verklaard. Onduidelijk is nog wat de gevolgen zijn voor het touringcarbedrijf Havi Travel. Bij Havi werken in totaal 172 mensen. Het bedrijf, gevestigd aan de […]
  • Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen4 november 2015 Miljoenenclaim Ter Haar door rechtbank afgewezen De rechtbank zegt dat de Goorse familie Ter Haar, aandeelhouders van het failliete OAD-concern, geen recht heeft op een schadevergoeding van de Rabobank. Ter Haar eiste een bedrag van maar […]
  • Geen overnamekandidaat voor Havi5 februari 2020 Geen overnamekandidaat voor Havi Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]