Ouderen dagje op pad met jeugd

Deelnemers van Dagvoorziening ‘Binnenhof’ hebben genoten van een ochtend samen zijn met leerlingen van de Waerdenborch. Zoals elk jaar vindt er een uitwisseling plaats met leerlingen van de Waerdenborch en ouderen van de dagvoorziening. De leerlingen krijgen een les rolstoel wandelen aangeboden en halen nadien de ouderen op. Dit jaar hadden de leerlingen van de Waerdenborch activiteiten georganiseerd in de kantine van de ijsbaan in Goor. Wandelen naar de ijsbaan, samen koffie drinken, een bingo, lunch, zang en dans stonden op het programma.

Gerelateerde berichten

  • Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd2 januari 2017 Openingstijden jongerencentrum De Maan gewijzigd De vrije inlooptijden bij Jongerencentrum De Maan in de Laarstraat zijn, door een andere personele bezetting, met ingang van het nieuwe jaar veranderd. Jongeren kunnen nu elke dinsdag van […]
  • Goor groeit weer…24 februari 2017 Goor groeit weer… De bevolking van Goor is in het afgelopen jaar toegenomen. Er zijn volgens de officiële cijfers nu 28 inwoners meer in het Twentse Haagje dan aan het begin van vorig jaar. Het inwonertal […]
  • GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede26 februari 2018 GroenLinks wil jongerenraad en kindertroonrede Als het aan de lokale GroenLinks-fractie ligt, komt er na de gemeenteraadsverkiezingen een representatieve jongerenraad in de Hof van Twente die gevraagd en ongevraagd advies gaat geven […]
  • Jongeren leren koken met Salut4 mei 2017 Jongeren leren koken met Salut Salut jongerenwerk start op 8 mei met het nieuwe project Kitchen Masters. Ben je tussen de 14 en 23 jaar? Houd jij van koken of wil je leren hoe je lowbudget de lekkerste gerechten kunt […]
  • Zaterdag laatste activiteitendag voor jongeren in Goorse centrum15 augustus 2018 Zaterdag laatste activiteitendag voor jongeren in Goorse centrum Zaterdag 18 augustus staat de laatste activiteitendag voor jongeren, georganiseerd door Goor Collectief en Salut, op het programma. Deze dag zijn er verschillende stormbanen aanwezig en […]