Legendarische mijlpaal Willem Megens

Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het ‘dreh und angelpunkt’ van het derde, trainer van de A1 en scheidsrechter. Daarnaast levensgenieter en zanger van Rob de Nijs’ Malle Babbe in de late uurtjes na een lange avond die hij steevast legendarisch noemt. Fan van Ajax en U2, toegewijd echtgenoot en vader én Partygangster. Willem Megens is vijftig jaar en dat is te zien in de Goorse Waterstraat waar op donderdagavond al een pre-party werd gehouden voor het grote feest op vrijdag bij zijn café Buddy’s. Namens alle vrienden. kennissen, buren én Partygangsters: Hand in hand kameraden en van harte ! 

Gerelateerde berichten

  • Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)21 april 2016 Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE) Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een […]
  • Megens rapporteur beladen derby30 april 2015 Megens rapporteur beladen derby Willem Megens is komende zondag de rapporteur bij de laatste Goorse voetbalderby van dit seizoen. De voormalig speler van Hector 1 en daarvoor Twenthe 1, kende zijn glorieperiode in het […]
  • Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector5 december 2021 Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de […]
  • Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart28 november 2021 Hector verliest op eigen veld van Rood Zwart Hector is er vandaag niet in geslaagd om de Hofderby tegen Rood Zwart te winnen. Op sportpark 't Doesgoor werd het 0-2 voor de bezoekers. Bij rust was het nog 0-0. In dat eerste bedrijf […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]