Legendarische mijlpaal Willem Megens

Hij was ooit de begenadigde technicus op het middenveld van het roemruchte Hector in de tweede klasse en tegenwoordig het ‘dreh und angelpunkt’ van het derde, trainer van de A1 en scheidsrechter. Daarnaast levensgenieter en zanger van Rob de Nijs’ Malle Babbe in de late uurtjes na een lange avond die hij steevast legendarisch noemt. Fan van Ajax en U2, toegewijd echtgenoot en vader én Partygangster. Willem Megens is vijftig jaar en dat is te zien in de Goorse Waterstraat waar op donderdagavond al een pre-party werd gehouden voor het grote feest op vrijdag bij zijn café Buddy’s. Namens alle vrienden. kennissen, buren én Partygangsters: Hand in hand kameraden en van harte ! 

Gerelateerde berichten

  • Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE)21 april 2016 Hector 3 naar bekerfinale (UPDATE) Het derde elftal van sv Hector heeft zich donderdagavond geplaatst voor de finale van de districtsbeker voor recreatieteams uit de zesde en zevende klasse. De groen-witten wonnen, na een […]
  • Megens rapporteur beladen derby30 april 2015 Megens rapporteur beladen derby Willem Megens is komende zondag de rapporteur bij de laatste Goorse voetbalderby van dit seizoen. De voormalig speler van Hector 1 en daarvoor Twenthe 1, kende zijn glorieperiode in het […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)14 juni 2022 Schoolfeestnieuws in het kort (7) In de Schoolfeestkrant van Goorsnieuws.nl, die morgen op de mat valt, staat ook een indrukwekkend verhaal met de broers Bas en Daan Zweers die dit jaar na het Familiespektakel op […]
  • Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels6 juni 2022 Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]