Toch nog mensen blij…

ajaxgoorHet was prachtig. De beelden op TV Oost spraken boekdelen. Twente is trots op haar club ondanks het missen van de titel. Goor is van oorsprong een FC Twente-bolwerk maar toch zijn er ook inwoners die Ajacied zijn en dat niet onder stoelen of banken steken. Tapperij-uitbater Gerrit van Ginkel is zo iemand. En dat trekt anderen aan. Zo bleek gisteravond  (foto). Vandaag is de huldiging van Twente met weer veel Goorse invloeden zoals Beethoven-drummer Rob Eeftink, Impuls Events en het live commentaar bij de beelden van Paul Schabbink.

Gerelateerde berichten

  • Kamermans derde in Duitse wielerkoers21 maart 2010 Kamermans derde in Duitse wielerkoers Dylan Kamermans heeft in zijn eerste wielerwedstrijd van het seizoen direct kunnen verrassen. De 15-jarige Gorenaar is derde geworden in de Duitse wielerkoers Rund um den Surwolder Wald. […]
  • Bril in zwarte brillenkoker verloren12 november 2012 Bril in zwarte brillenkoker verloren Vrijdagmiddag is een Gorenaar tussen de Coornhertstraat en tennishal De Mossendam een bril verloren in een zwarte brillenkoker. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met de […]
  • Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start18 mei 2016 Actie ‘Op Jacht naar de Schoolfeestvlag’ weer van start Hofstreek FM start dit weekend weer met het jaarlijkse radiospel ‘Op jacht naar de Schoolfeestvlag’. De komende vijf zaterdagen kunnen Gorenaren tussen 16.00 uur en 17.00 uur weer op zoek […]
  • Kim Schomaker te gast bij RTV Oost18 februari 2016 Kim Schomaker te gast bij RTV Oost Kim Schomaker ging op Facebook al viraal en trok ook al landelijke aandacht met haar bericht over de moederschapschallenge. Vanavond vertelde ze haar verhaal bij RTV Oost over de stroom […]
  • Schoolfeestactie voor vaderdag: Stunten met Munten (adv)4 juni 2016 Schoolfeestactie voor vaderdag: Stunten met Munten (adv) Verwen papa met Schoolfeestpenningen: onder de slogan ‘Stunten met Munten’ komen de Goorse winkeliers in aanloop naar de moeder aller tentfeesten met een ludieke muntenactie ter […]