Schoolfeestnieuws in het kort (5)

– Een spetterende ‘Jillingsnight’ gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang met muziek van X-Static, de band die ook volgende week zaterdag in Goor is om in de Tente op de treden. De Jillings-night is een Rellietraditie die geboren is in de Rellieloods waar technisch wonder Jilling Zorge op de vrijdag voor het Feest der Feesten alle motorische en draaiende delen test voor de optocht.

– De Schoolfeestvlag hangt in deze dagen overal. Zo ook in de vaderlandse hoofdstad Amsterdam bij ras-Jordanees Anthon Kaal aan de Polanenstraat. Hij heeft Goorse vrienden en komt dit jaar al voor het elfde jaar naar het Schoolfeest wat hij fantastisch vindt. “Dat Goorse gedram en die liedjes, echt geweldig”.

– Het wordt een ware operette, volgende week zondag, van de dames van de optocht groep ‘Sooitje’. Zij zullen boven de Goorse straten zweven in prachtige kledij op mysterieuze wijze. En dat op opzwepende muziek na het inleidende muzikale en zangtechnische één-tweetje van Rachel Endeman en Paul Schabbink. Die muziek is met een bijbehorende clip nu al te zien via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (10)21 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (10) - Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)18 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Hofstreek FM, dat deze periode is omgedoopt tot Schoolfeestradio, gaat nog één keer terug naar de Seniorentocht. Vrijdag kunnen alle senioren in een uitzending van twee uur de trip naar […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (6)21 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (6) Spektakel en toestanden bij de Tente gisteravond. Daar kwamen de leden van de Goorse Biertent Rellie samen voor een bijzondere fotoshoot in het kader van het 70-jarig bestaan van het […]