Schoolfeestnieuws in het kort (5)

– Een spetterende ‘Jillingsnight’ gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang met muziek van X-Static, de band die ook volgende week zaterdag in Goor is om in de Tente op de treden. De Jillings-night is een Rellietraditie die geboren is in de Rellieloods waar technisch wonder Jilling Zorge op de vrijdag voor het Feest der Feesten alle motorische en draaiende delen test voor de optocht.

– De Schoolfeestvlag hangt in deze dagen overal. Zo ook in de vaderlandse hoofdstad Amsterdam bij ras-Jordanees Anthon Kaal aan de Polanenstraat. Hij heeft Goorse vrienden en komt dit jaar al voor het elfde jaar naar het Schoolfeest wat hij fantastisch vindt. “Dat Goorse gedram en die liedjes, echt geweldig”.

– Het wordt een ware operette, volgende week zondag, van de dames van de optocht groep ‘Sooitje’. Zij zullen boven de Goorse straten zweven in prachtige kledij op mysterieuze wijze. En dat op opzwepende muziek na het inleidende muzikale en zangtechnische één-tweetje van Rachel Endeman en Paul Schabbink. Die muziek is met een bijbehorende clip nu al te zien via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Relliegroet voor Markelose feestgangers…25 augustus 2020 Relliegroet voor Markelose feestgangers… Een vriendelijk gebaar richting de 'noabers' van de andere kant van de berg namens de Goorse Biertent Rellie. Zij hebben vandaag een klein circustentje met Rellievlag op het Markelose […]
  • Rellie toch door de straten op ‘Schoolfeest-zondag’17 juni 2020 Rellie toch door de straten op ‘Schoolfeest-zondag’ Geen Tente, geen kermis en geen optocht vanwege het Coronavirus dit jaar maar het Goorse School- en Volksfeest wordt toch gevierd. Op diverse manieren en op verschillende plekken in Goor. […]
  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck20 maart 2020 Waardig eerbetoon Rellie voor Wolter Wiegerinck De Goorse Biertent Rellie gaf erelid Wolter Wiegerinck vandaag een sober maar waardig eerbetoon net voor de Diepenheimsebrug. Een haag van Rellie-vlaggen met zwarte linten stonden langs […]