Brand in schuur van Coeverdenstraat

In de Goorse van Coeverdenstraat is vanmiddag brand uitgebroken in een schuurtje achter een van de duplexwoningen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De Goorse brandweer was snel ter plekke en had het vuur ook snel onder controle. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Gerelateerde berichten

  • Schuur in brand aan Markeloseweg19 juli 2019 Schuur in brand aan Markeloseweg De brandweer heeft vanmiddag een brand in een schuurtje geblust aan de Markeloseweg. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur snel onder controle maar toch is de schuur […]
  • Brandweer ruimt omgewaaide boom23 mei 2021 Brandweer ruimt omgewaaide boom De Goorse brandweer moest zaterdag in actie komen in de Goorse van Coeverdenstraat. Daar was een boom omgewaaid die op de weg terecht kwam en de weg versperde. Het was één van de weinige […]
  • Schuurbrand aan Stoevelaarsweg7 maart 2019 Schuurbrand aan Stoevelaarsweg De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt voor een brand in een aanbouw van een schuur bij een woonboerderij aan de Stoevelaarsweg net buiten Goor. Door nog onbekende oorzaak ontstond […]
  • Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof1 oktober 2018 Schuurbrand in appartementencomplex Lindehof De brandweer is vanavond met groot materieel uitgerukt voor een schuurbrand aan de Oude Haaksbergerweg. In appartemententcomplex Lindehof, waar in totaal achttien mensen wonen van de JP […]
  • Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur25 augustus 2018 Derde containerbrand in Van Coeverdenstraat binnen 24 uur Voor de derde keer in 24 uur tijd stond er een container in de brand in de Van Coeverdenstraat. Na gisterenavond en vanmiddag was het vanavond wederom raak. De drie branden vonden allemaal […]