Degenkamp en Bolink winnen ballonvaarten

De twee ballonvaarten die in de verloting zijn gegaan in het kader van de Vaderactie van Goor Collectief zijn gewonnen door Ria Degenkamp en de heer of mevrouw Bolink. Enkele duizenden mensen lieten de persoongegevens achter in één van de deelnemende winkels hun gegevens achtergelaten om mee te dingen naar één van de twee ballonvaarten tijdens Höfteballooning op 17 augustus op het Roelofsenterrein aan de Deldensestraat. Judit Zuidberg van de nieuwe Zippytoys-winkel deed gisteren de trekking.

Gerelateerde berichten

  • Höfteballooning zoekt vrijwilligers8 juli 2018 Höfteballooning zoekt vrijwilligers De organisatie van Höfte-ballooning is op zoek naar vrijwilligers die willen komen helpen op vrijdag 17 (of zaterdag 18) augustus bij de activiteiten in en rondom het Roelofsenterrein aan […]
  • Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 16 april 2018 Speelgoedwinkel Zippytoys in pand Optie 1 Goor krijgt weer een speelgoedwinkel. In het pand waar telefoonwinkel Optie 1 net iets meer dan een jaar geleden de deuren sloot (foto) komt Zippytoys. Dat is de fysieke winkel van de […]
  • Zippytoys geopend15 juni 2018 Zippytoys geopend Zippytoys heeft vandaag de deuren geopend. De nieuwe speelgoedwinkel is gevestigd in het voormalige pand van Optie 1 in de Grotestraat en wordt gerund door Judith Zuidberg die al langer […]
  • Höfteballooning en kinderactiviteiten17 augustus 2018 Höfteballooning en kinderactiviteiten De activiteitenkalender meldt voor vanavond het langverwachte Höfteballooning op het Roelofsenterrein met een keur aan luchtballonnen die zullen opstijgen waaronder 'De Motor', de […]
  • Nog even nagenieten van Höfteballooning…18 augustus 2018 Nog even nagenieten van Höfteballooning… Het was een meer dan geslaagde avond op het Roelofsenterrein, waar gisteren Höfteballooning plaatsvond. Het ballonnenspektakel trok honderden bezoekers en er kan dan ook met tevredenheid […]