Jazzdansspektakel in De Mossendam

excelsior_resizedMaar liefst 250 deelnemers geven een show weg, komende zaterdag, in de Goorse sporthal Mossendam tijdens de tweejaarlijkse jazzdansavond. Naast het organiserende Excelsior komen er nog acht groepen uit omliggende plaatsen om acte de presence te geven uit Enter, Almelo, Markelo, Nijverdal, Hellendoorn en Hengelo. De muziek zal starten om 19.00 uur en de toegang is 5 euro voor volwassenen. Kinderen betalen de helft.

Gerelateerde berichten

  • bloembak12 september 2012 Mysterieuze bloembak in berm Goor Een der trouwe bezoekers van onze site vroeg zich af waar de bloembak (foto) aan de rand van Goor voor bedoeld is. Robert van der Reest mailde ons met het verzoek om dit via de site te […]
  • Extra aandacht voor mantelzorgers Carint19 maart 2011 Extra aandacht voor mantelzorgers Carint Carint in Goor start dit voorjaar met extra aandacht en ondersteuning aan medewerkers die mantelzorger zijn. Stichting Informele zorg coördineert het project en biedt de benodigde […]
  • Wandel4daagse blijft populair22 mei 2010 Wandel4daagse blijft populair Als het weer zo is als nu wordt het een heerlijke week voor de wandelaars. De Goorse Wandel4daagse start dinsdag en is nog immer populair. Met name de leerlingen van de Goorse basisscholen […]
  • WK concurrent Goorse Tourpoule30 juni 2010 WK concurrent Goorse Tourpoule Hoewel er in Zuid-Afrika en in een buitenwijk van Londen op dit moment ook topsport wordt bedreven, is het stadshart van Rotterdam zaterdag het decor voor Le Grand Départ van de Tour 2010, […]
  • Groene loper zoekt lentefotografen10 april 2018 Groene loper zoekt lentefotografen De Groene Loper Hof van Twente is op zoek naar fotografen die fraaie lentefoto's willen maken voor de nieuwe website. Deze wordt vandaag online gezet. De organisatie die zoveel mogelijk […]