Schoolfeestnieuws in het kort (8)

– Een versie van de Schoolfeesthit ‘Schoolfeest in de hemel’ is op Youtube gezet met allerlei foto’s van overleden Gorenaren. Het filmpje dat HIER te zien is, is gemaakt door Patrick ter Elst. het lied is al jaren de nummer 1 in de Schoolfeest Top 25 en wordt komende zaterdag nog live vertolkt door Apollo en zanger Paul Schabbink. Het nummer wordt ook altijd gedraaid voorafgaand aan de prijsuitreiking van de allegorische optocht.

– De organisatie van het School en Volksfeest kan nog vrijwilligers gebruiken die een bardienst willen draaien of willen helpen bij de ‘Etterieje’. Door een aantal afzeggingen zijn er plekken vrijgekomen die nog moeten worden ingevuld. Iedereen die 21 jaar of ouder is en een bardienst mee wil draaien kan zich aanmelden middels een formulier dat HIER te downloaden is.

– Iedereen mag los gaan tijdens het Feest der Feesten maar dat betekent niet dat er geen huisregels zijn. Die zijn nu op een groot zeil afgebeeld bij de ingang van de feesttent. Zo mag er geen ‘clubkleding’ gedragen worden en is er ook aandacht voor het verstrekken van alcohol aan jongeren. Wel is daarmee een fout gemaakt want er wordt nu gepredikt dat mensen van boven de 18 jaar geen alcoholhoudende drank mogen geven aan kinderen onder de 8 jaar (foto). Het ‘ééntje’ is daarin even vergeten en zal in de komende week worden toegevoegd.

 

 

Gerelateerde berichten

  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]
  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Goorse geveul..22 juni 2021 Goorse geveul.. Schoeven langs het schap. Dat dak dat mut er of. Even stilstaan bij geliefden die ons ontvallen zijn bij “Schoolfeest in de hemel”. Uitpuffen op het Jannink-terras en nat van het zweet […]
  • Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest2 mei 2021 Monica ziet Sarah met mooi terrasfeest Wat een feest bij Café De Whee met als stralend middelpunt Monica ter Elst. Zij zag Sarah net op het moment dat de terrassen weer open mochten. Een volledig en uitbundig Corona-proof […]
  • Tourpoule-finale in beeld…21 september 2020 Tourpoule-finale in beeld… De Goorse Tourpoule werd dit jaar een prooi voor Michiel Huijgen die gisteren samen met een groot aantal andere prijswinnaars werd geëerd in de achterzaal van Café De Ster. Daar was […]