Schoolfeestnieuws in het kort (8)

– Een versie van de Schoolfeesthit ‘Schoolfeest in de hemel’ is op Youtube gezet met allerlei foto’s van overleden Gorenaren. Het filmpje dat HIER te zien is, is gemaakt door Patrick ter Elst. het lied is al jaren de nummer 1 in de Schoolfeest Top 25 en wordt komende zaterdag nog live vertolkt door Apollo en zanger Paul Schabbink. Het nummer wordt ook altijd gedraaid voorafgaand aan de prijsuitreiking van de allegorische optocht.

– De organisatie van het School en Volksfeest kan nog vrijwilligers gebruiken die een bardienst willen draaien of willen helpen bij de ‘Etterieje’. Door een aantal afzeggingen zijn er plekken vrijgekomen die nog moeten worden ingevuld. Iedereen die 21 jaar of ouder is en een bardienst mee wil draaien kan zich aanmelden middels een formulier dat HIER te downloaden is.

– Iedereen mag los gaan tijdens het Feest der Feesten maar dat betekent niet dat er geen huisregels zijn. Die zijn nu op een groot zeil afgebeeld bij de ingang van de feesttent. Zo mag er geen ‘clubkleding’ gedragen worden en is er ook aandacht voor het verstrekken van alcohol aan jongeren. Wel is daarmee een fout gemaakt want er wordt nu gepredikt dat mensen van boven de 18 jaar geen alcoholhoudende drank mogen geven aan kinderen onder de 8 jaar (foto). Het ‘ééntje’ is daarin even vergeten en zal in de komende week worden toegevoegd.