Inloopbijeenkomst verkeersvisie druk bezocht, veel negatieve reacties

De inloopbijeenkomst naar aanleiding van het onderzoek naar de verkeersvisie van Goor en in het bijzonder de éénrichtingssituatie in de Molenstraat werd aan het einde van de middag en begin van de avond druk bezocht. Het was constant druk in het gemeentehuis waar middels panelen en uitleg nogmaals duidelijk werd dat het advies naar de gemeenteraad, het op termijn verleggen van de Bunschotenstraat is om daarna weer een tweerichtingssituatie in te voeren. De aanwezigen konden middels briefjes hun feed-back kwijt en dat gebeurde massaal.

Veel geschreven reacties op de plannen in de Molenstraat en Bunschotenstraat

Op een enkeling na waren de reacties overwegend negatief. Een overgrote meerderheid wil zo snel mogelijk af van het éénrichtingsverkeer in de Molenstraat. Velen vragen zich ook af hoelang het verleggen van de Bunschotenstraat gaat duren en hebben er geen vertrouwen in dat dat op korte termijn kan. Volgens Stadsraad-bestuurder Toon van der Horst zijn daarover al wel gesprekken gaande met projectontwikkelaar Oude Wolbers. Het advies wordt na de vakantie in de gemeenteraad besproken.

Het plan is om de Bunschotenstraat aan te laten sluiten op Wheeweg. Het stuk Molenstraat na de huidige afslag met de Bunschotenstraat zal verkeersluw worden vanwege een inrijverbod van beide kanten