Schoolfeestpenning naar 1,65

De Schoolfeestpenning gaat dit jaar 1 euro 65 kosten. Dat is een prijsstijging van tien procent ten opzichte van vorig jaar en de jaren daarvoor toen de munt nog 1,50 kostte. Vier jaar heeft het bestuur van het School- en Volksfeest de penningenprijs gelijk kunnen houden. Dat is nu niet meer mogelijk volgens de verantwoordelijken. Dat komt met name door de kosten die die dit jaar gemaakt moeten worden voor het inhuren van een veiligheidsdienst. Die is nu verplicht. Ook zijn stijgende kosten oorzaak van de prijsstijging.

muntenschoolfeest

Gerelateerde berichten

  • Eten bij het Rode Kruis25 januari 2011 Eten bij het Rode Kruis Een maaltijd voor eenzamen, ouderen en mensen met en beperking. Dat wordt komende zaterdag georganiseerd in het Rode Kruisgebouw aan de Goorse Kloosterlaan. Dat wordt voor deze gelegenheid […]
  • Heeckerenschool brengt generaties samen23 maart 2011 Heeckerenschool brengt generaties samen Ze gingen voor even terug in de schoolbanken. De oma’s van Indy en Nina Bolink werden ondervraagd door de leerlingenv an de Heeckerenschool. Het thema is deze familie en dus keerden de […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Waanders ook districtskampioen libre2 februari 2015 Waanders ook districtskampioen libre Gerard Waanders blijkt op het groene laken van alle markten thuis. Nadat hij twee weken geleden persoonlijk kampioen driebanden werd van de biljartbond LoGo, sloeg hij dit weekeinde toe in […]
  • Controles Diepenheimseweg3 maart 2011 Controles Diepenheimseweg Een andere variant op de politiecontroles vanmiddag aan de Diepenheimseweg. Nu niet alleen vanuit een auto met camera maar ook met een motoragent. Hardrijders of automobilisten die geen […]