Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1

De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten diverse voertuigen op elkaar op de linkerrijbaan. Een 25 jarige vrachtwagenchauffeur uit Barneveld, welke achterop een zandwagen reed, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Twee inzittenden van een ander betrokken voertuig raakten gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een Verkeersongevallenanalyse-team van de politie onderzoekt op dit moment wat de oorzaak is. Het zou kunnen dat mensen uit Goor het ongeval hebben zien gebeuren. Ook heeft er mogelijk een voertuig gereden tussen de zandwagen en de vrachtwagen. Ook daarnaar is de politie op zoek. Wie meer weet kan zich melden via Facebook of per telefoon: 0900-8844. Door het ongeval was een deel van de A1 de hele ochtend en een deel van de middag afgesloten voor alle verkeer.

Gerelateerde berichten

  • A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update)15 juni 2015 A1 richting Hengelo afgesloten door ongeval, omleiding via Goor (update) De snelweg A1 is in de richting van Hengelo tussen Rijssen en knooppunt Azelo afgesloten. Door een ongeval bij Bornerbroek moet het verkeer bij de afslag Goor/Enter van de snelweg af. Het […]
  • Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden13 februari 2020 Goorse vrachtwagenchauffeur verliest container: dode en gewonden Een 42-jarige vrachtwagenchauffeur uit Goor is vannacht een container met oud ijzer verloren op de snelweg A31 bij Gescher, vlak over de grens bij Winterswijk. De container met oud ijzer […]
  • Beter doorrijden op de A1…24 september 2020 Beter doorrijden op de A1… Het is voor automobilisten van en naar Goor vanaf vandaag een stuk comfortabeler te worden om via de snelweg richting het westen te rijden. Vanaf vandaag is de derde rijstrook, die is […]
  • Verkeersdrukte in Goor door ongeval A19 januari 2019 Verkeersdrukte in Goor door ongeval A1 Als gevolg van een dodelijk ongeval op de A1 tussen de afslagen Markelo en Rijssen is het extra druk op de weg vanaf de A1 naar Markelo en Goor. Het verkeer wordt vanaf afslag Markelo van […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]