Getuigen gezocht van ernstig ongeval A1

De politie is op zoek naar mensen die vanochtend vroeg op de rijksweg A1 getuige waren van het ernstige ongeval op de Rijksweg A1 ter hoogte van de afslag richting Lochem. Daar botsten diverse voertuigen op elkaar op de linkerrijbaan. Een 25 jarige vrachtwagenchauffeur uit Barneveld, welke achterop een zandwagen reed, overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Twee inzittenden van een ander betrokken voertuig raakten gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Een Verkeersongevallenanalyse-team van de politie onderzoekt op dit moment wat de oorzaak is. Het zou kunnen dat mensen uit Goor het ongeval hebben zien gebeuren. Ook heeft er mogelijk een voertuig gereden tussen de zandwagen en de vrachtwagen. Ook daarnaar is de politie op zoek. Wie meer weet kan zich melden via Facebook of per telefoon: 0900-8844. Door het ongeval was een deel van de A1 de hele ochtend en een deel van de middag afgesloten voor alle verkeer.

Gerelateerde berichten