Kleermakers verder in de Laarstraat

Kledingmakerij Francis is verhuisd. Het winkelpand in de Kerkstraat is na zes jaar verlaten om intrek te nemen in een nieuw gebouwd naaiatelier in de Laarstraat. De kleermakers Metin Cakmak en Nevin Akdemir zaten daarvoor 7 jaar in een ander bedrijfspand in de Kerkstraat. In de loop der jaren werd een groot klantenbestand opgebouwd vanuit en buiten Goor. Het kleermakerspaar komt uit Almelo, maar woont sinds kort in Goor in het huis naast de nieuwe bedrijfsruimte in de Laarstraat. Deze is vandaag voor het eerst geopend.

Nevin Akdemir (l) en Metin Cakmak (r)

Gerelateerde berichten

  • Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij29 april 2016 Verhuizing Lidl naar Kerkstraat stuk dichterbij De komst van een grote supermarkt naar de Kerkstraat zit al jaren in de pijplijn maar nu lijkt het er dan toch van te komen. Projectontwikkelaar ten Brinke heeft de plannen gepresenteerd […]
  • Sigrid Koster zet familietraditie voort3 oktober 2018 Sigrid Koster zet familietraditie voort De nieuwe woonwinkel van de Goorse Sigrid Koster wordt morgen geopend voor het publiek. Zij zet daarmee in de Kerkstraat een meer dan 65-jarige familietraditie voort. Het was aanvankelijk […]
  • Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda22 mei 2017 Plan Lidl Kerkstraat opnieuw op de agenda Het plan voor de vestiging van de Lidl-supermarkt in een nieuw winkelcentrum in de Kerkstraat werd eerder afgewezen door de gemeenteraad maar komt nu toch weer op de agenda. […]
  • MY66 sluit de deuren18 april 2017 MY66 sluit de deuren Het Goorse sieradenlaber MY66 houdt op te bestaan. Ondernemer Ellis Smit is genoodzaakt om vanwege gezondheidsredenen te stoppen. MY66 begon ruim drie en een half jaar geledenĀ  in het […]
  • Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij21 juli 2015 Winkelcentrum Kerkstraat komt langzaam dichterbij Het gaat langzaam maar het lijkt erop dat er binnenkort toch een 'Go' kan worden gegeven voor het plan om het Rabobank-gebouw en de naastliggende panden in de Kerkstraat te slopen en daar […]