Schoolfeestnieuws in het kort (9)

– Anne Tuinte krijgt op haar Facebookpagina veel bijval met haar plan voor een ‘prikkelarme kermis’. De Goorse pleit voor een uurtje of een middag Schoolfeestkermis zonder harde muziek en felle lampen. Dit voor kinderen én volwassenen die daar niet tegen kunnen. In andere plaatsen zijn er al dergelijke initiatieven. Tuinte heeft daarover een poll op haar Facebook-site gezet.

– De optocht-wagens zijn allemaal gekeurd en technisch blijken er geen onvolkomenheden te zijn. Tijdens deze voorkeuring werden ook bezoekjes gebracht aan de deelnemende groepen. De allegorische optocht begint komende zondag om 13:00 uur. Zaterdag start om die tijd de kinderoptocht.

 – Zoals altijd zijn er ook dit jaar weer allerlei eigen Goorse liedjes te horen tijdens het Feest der Feesten. Naast de Schoolfeesthit van dit jaar ‘Laat me zien hoe hard je gaat’ zijn er ook diverse eigen nummers voor de optocht. Daarnaast maakte ook de Goorse band Premium een nummer. Dit ter ere van het 25-jarig bestaan van de band en op de wijze van Blöf’s Zoutelande. Het lied is via deze LINK te beluisteren.