Spetterend kinderfeest met de Gebroeders Ko

Het dak ging er al vroeg af, vanmorgen in de Tente. “Het is net 09:00 uur geweest en het is al één groot feest” schalde één van de Gebroeders Ko door de microfoon. Het bekende feestduo gooide tijdens het Kinderfeest direct de beuk erin met nummers als ‘Ik heb een toeter op mijn waterscooter’ en ‘Schatje mag ik je foto’. De leerlingen van ’t Gijmink en De Albatros, die deze ochtend het spits afbeten, sprongen en zongen direct uit volle borst mee om niet veel later de polonaise in te zetten. De Gebroeders Ko zijn de broers Ton en Gerard Koopmans uit Geertruidenberg die een groot arsenaal aan feest- en carnavalshits achter hun naam hebben staan. Ze treden vandaag drie keer op in de Goorse feesttent voor alle Goorse basisschoolleerlingen.

Gerelateerde berichten

  • Zie ginds staat de Sint op veilige afstand…4 december 2020 Zie ginds staat de Sint op veilige afstand… Corona schminkte ook het Sinterklaasfeest dit jaar behoorlijk af. Geen intocht in de Goorse haven en heel summier en coronaproof wat huis- of bedrijfsbezoekjes van de Goedheiligman en […]
  • Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas…23 juni 2020 Geen kermis, wel een Schoolfeest-rugtas… De kinderen van de zes Goorse basisscholen zijn vandaag verrast door leden van de Kindercommissie van de Stichting School en Volksfeest met voor iedereen een speciale rugtas. Dit om het […]
  • De scholen zijn weer begonnen…3 september 2018 De scholen zijn weer begonnen… Het was een lange en veelal warme vakantie voor de Goorse schooljeugd maar aan alles komt een eind. De Goorse basisscholen zijn vanochtend weer begonnen en daarom zijn ook de spandoeken […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking7 december 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen wederom in staking Er is wederom een staking aanstaande van de leerkrachten van de zes Goorse basisscholen. Komende dinsdag, 12 december, wordt er geen les gegeven en zijn alle Goorse kinderen dus vrij. De […]
  • Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken18 september 2017 Leerkrachten Goorse basisscholen gaan staken De leerkrachten van de zes Goorse basisscholen leggen op donderdag 5 oktober het werk neer. Ze geven daarmee gehoor aan de oproep van de vakbonden en de actiegoep 'PO in actie' om te […]