Schoolfeestnieuws in het kort (10)

– Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er verantwoordelijk is voor de actie is officieel niet bekend maar sterke vermoedens gaan in de richting van een aantal prominente ‘zweverige’ Goorse vrouwen.

– Apollo is er klaar voor. Gisteren was de generale repetitie voor het Familiespektakel van komende zaterdagmiddag in de Tente. Daar treedt het grote orkest met een combo en diverse Goorse artiesten op. In totaal zullen zo’n negentig muzikanten op het podium te zien zijn die worden gedirigeerd door de Goorse maestro Carl Wittrock.

– Na afwezigheid van een jaar is de Elastiekenkoers vanavond terug in het Goorse centrum als aftrap van de Schoolfeest-donderdag. Vanmorgen vroeg zijn 181 wielrenners vertrokken vanaf het Mediapark in Hilversum om in gezamenlijkheid 187 kilometer te fietsen voor het goede doel: ouderen in de Hof van Twente. De finish van het peloton is rond 19:00 uur in het centrum van Goor bij d’Olde Smidse. Daar draaien de bekende DJ’s Wipneus en Pim en is Paul Schabbink de spreekstalmeester.