Schoolfeestnieuws in het kort (10)

– Bordeaux-rode en zwarte fluwelen en katoenen linten om een groot aantal lantaarnpalen in Goor. En dat in alle straten waar komende zondag ook de Goorse optocht door komt. Wie er verantwoordelijk is voor de actie is officieel niet bekend maar sterke vermoedens gaan in de richting van een aantal prominente ‘zweverige’ Goorse vrouwen.

– Apollo is er klaar voor. Gisteren was de generale repetitie voor het Familiespektakel van komende zaterdagmiddag in de Tente. Daar treedt het grote orkest met een combo en diverse Goorse artiesten op. In totaal zullen zo’n negentig muzikanten op het podium te zien zijn die worden gedirigeerd door de Goorse maestro Carl Wittrock.

– Na afwezigheid van een jaar is de Elastiekenkoers vanavond terug in het Goorse centrum als aftrap van de Schoolfeest-donderdag. Vanmorgen vroeg zijn 181 wielrenners vertrokken vanaf het Mediapark in Hilversum om in gezamenlijkheid 187 kilometer te fietsen voor het goede doel: ouderen in de Hof van Twente. De finish van het peloton is rond 19:00 uur in het centrum van Goor bij d’Olde Smidse. Daar draaien de bekende DJ’s Wipneus en Pim en is Paul Schabbink de spreekstalmeester.

Gerelateerde berichten

  • Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente19 juni 2020 Apollo komt met eigen Schoolfeestcompositie: In de Quarantente Na het succes van vorig jaar toen in het kader van 100 jaar Apollo tijdens Schoolfeest 'Wie bloast de Tente in en oet' werd uitgebracht, komt Apollo ook dit jaar met een eigen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (5)16 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (5) - Een spetterende 'Jillingsnight' gisteravond in een van de leegstaande gebouwen op het Roelofsen-terrein. De Goorse Biertent Rellie hield daar een groot feest voor de leden en aanhang […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (9)22 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (9) - Het uur U nadert. De aftrap van het School- en Volksfeest is bijna daar. De receptie voor 65-plussers is vanmiddag het startschot van de 141ste uitgave van ons volksfeest. Om met […]
  • 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka18 juni 2018 80-jarige laat Tent swingen met eigen polka Hij is een icoon van het bijna 100-jarige Apollo. Wim Leetink, vorig jaar nog gehuldigd voor 80 jaar trouwe dienst bij het Goorse muziekkorps, is nog wekelijks te vinden bij de repetities. […]