Wiekslag wint Kinderoptocht

De Kinderoptocht 2018 is een prooi geworden voor De Wiekslag. Zij wisten de jury met hun uitdossing het meest te overtuigen. Puntdak werd tweede, het brons was voor De Prins Constantijnschool. De Puntdakschool wist wél de harten van het publiek te veroveren. Bij de Kinderoptocht maakte ook het muziekkorps Michaël uit Nijmegen goede sier en behoeft de deelname van Völle Wille een eervolle vermelding. De groep, gebundeld met kinderen die buiten Goor naar school gaan, deed voor de vijfde keer mee aan de parade. Zij wonnen ook bij de kleine groepen.

Gerelateerde berichten

  • Heeckerenschool wint Kinderoptocht27 juni 2015 Heeckerenschool wint Kinderoptocht De Heeckerenschool heeft de Kinderoptocht gewonnen. De leerlingen gooiden de hoogste ogen bij de jury met hun thema 'Goede Doelen'. Massaal nam de Heeckerenschool de prijs in ontvangst op […]
  • Wiekslag zegeviert in kinderoptocht23 juni 2012 Wiekslag zegeviert in kinderoptocht De kinderoptocht is dit jaar een prooi geworden voor de leerlingen van de Wiekslag. Zij wisten de jury het meest te bekoren met hun thema de middeleeuwen. Ook de publieksprijs ging naar […]
  • Eindelijk weer volle bak tijdens Optocht27 februari 2012 Eindelijk weer volle bak tijdens Optocht Voor het eerst sinds jaren van Het Schoolfeest zijn alle platforms vergeven door de organisatie. Tijdens de Allegorische Optocht zullen maar liefst zestien praalwagens te zien zijn. De […]
  • Alle kinderen winnen exotische editie Kinderoptocht29 juni 2019 Alle kinderen winnen exotische editie Kinderoptocht De Kinderoptocht 2019 is een prooi geworden voor alle kinderen. Vanwege de hitte kwam de jury tot deze uitslag. Ze hebben diepe bewondering voor de inzet van de deelnemers. Tijdens de […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)16 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (7) * Tijdens de Seniorenmiddag zullen de mannen van het Goorse Schlagerkoor een deel van de muziek voor hun rekening nemen. De muzikale krasse knarren vieren net als het School- en […]