Ook de derde avond is meer dan gezellig

Ze hebben inmiddels een vaste voet aan de grond in de Tent. De band X-Static zorgde voor een lekkere feeststemming op de derde dag van het School- en Volksfeest. Traditiegetrouw meer jongeren op de zaterdag en voor Goore begrippen nog relatief ‘veel’ mensen van buitenaf, al was ook de zaterdag natuurlijk weer bovenal een Goorse aangelegenheid. De Tent wordt nu geprepareerd voor de laatste etappe. Maar allereerst hebben vrijwel alle plaatsgenoten alle ogen gericht op de Allegorische Optocht vanmiddag.

Gerelateerde berichten

  • Dampende start in volle tent22 juni 2018 Dampende start in volle tent Het is al jaren dé Goorse avond tijdens het School en Volksfeest en ook gisteravond leek het alsof er niemand thuis was gebleven. Een volle tent genoot volop van de gezelligheid en de […]
  • Frisse maar droge 143e uitgave School- en Volksfeest20 juni 2018 Frisse maar droge 143e uitgave School- en Volksfeest De officiële start van de zomer en het School- en Volksfeest is fris. Zo kil zelfs dat weeramateur Arjen Mengerink de Goorse bevolking waarschuwt voor grote temperatuursverschillen. Zo mag […]
  • Rentree Reflexxion zorgt voor geslaagd Borreluurtje22 juni 2018 Rentree Reflexxion zorgt voor geslaagd Borreluurtje Een fraaie stemming tijdens het Borreluurtje 2018. De rentree van Reflexxion (foto) is, hoewel een groot aantal ook fikse kritiek had op de kwaliteit van de muziek, wél een redelijk succes […]
  • De Tente steet…16 juni 2015 De Tente steet… Het dak zit erop en dat is het sein dat het nu echt dichterbij komt. Het Goorse School en Volksfeest begint komende woensdag aan de 140e editie en acht dagen voor de start van het feest […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)10 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (1) * Het aftellen is in veel Goorse huishoudens al begonnen. Over exact twee weken begint de 140ste uitgave van het School- en Volksfeest. Op deze site blikken we vanaf nu dagelijks vooruit […]