Griezelige Rellie sluit hoogstaande Optocht in stijl af

Hoewel de weergoden dit weekend nog wel eens van gedachten veranderden, bleef het in Goor deze zondagmiddag gelukkig droog. En dat was maar goed ook, want duizenden toeschouwers hebben zich weer vergaapt aan de meest bijzondere creaties in de Grote Allegorische Optocht. Een duidelijke favoriet voor de winst later vanavond heeft zich nog niet aangediend, het niveau was in alle categorieën hoog. Waar iedereen het wel over eens was is dat de Rellie zoals verwacht sommigen de stuipen op het lijf jaagde met hun thema Krampus. De allerkleinsten hielden het niet altijd droog maar een ongekend spektakel: dat was het weer met recht. Vanaf 19.30 worden in de Tente de hoogste prijzen verdeeld, met een speciale rol voor minister van Defensie Ank Bijleveld.

 

Gerelateerde berichten

  • En zo werd het toch nog een enerverend weekend…29 juni 2020 En zo werd het toch nog een enerverend weekend… Geen Tente, geen kermis en en geen optochten. Maar toch maakte Goor er wel wat van in het afgelopen weekeinde. Het was mooi weer en druk op de terassen. Met name bij De Bebsel was het […]
  • Rellie wil oplossing voor gat in de optocht18 april 2018 Rellie wil oplossing voor gat in de optocht De Goorse Biertent Rellie wil ideeén verzamelen om ervoor te zorgen dat zij, als sluitstuk van de Schoolfeestoptocht, niet te ver achter de rest van de wagens aankomen tijdens de rondgang […]
  • Optochten opnieuw op Hofstreek TV29 juni 2017 Optochten opnieuw op Hofstreek TV De kinderoptocht van afgelopen zaterdag en de allegorische optocht op de zondag tijdens het School en Volksfeest worden komende zondag opnieuw uitgezonden op Hofstreek TV. De herhalingen […]
  • Regenachtige optocht kent uiteindelijk zonnig slot26 juni 2016 Regenachtige optocht kent uiteindelijk zonnig slot Rond half twee leek het er even op dat de regen spelbreker zou zijn, maar uiteindelijk kende de Grote Allegorische Optocht tóch een zonnige apotheose. Duizenden Gorenaren trotseerden de […]
  • Rellie gaat dit jaar voor ‘Optocht de la Morta’30 januari 2016 Rellie gaat dit jaar voor ‘Optocht de la Morta’ Nadat eerder bekend werd dat de Grote Allegorische Optocht dit jaar in het teken staat van  het thema 't 'is wat!', heeft ook de Goorse Biertent Rellie besloten waar zij mee door de […]