Ik en de Rest wint Allegorische Optocht, publieksprijs ’t Antiek

Ik en de Rest is wederom de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, zo bleek zojuist tijdens de spannende prijsuitreiking in de Tente. De publieksprijs is door de toeschouwers gegund aan ’t Antiek. Bij de grote groepen won ’t Antiek eveneens de titel, bij de kleine groepen ’t Sooitje. Lijst 143 werd winnaar bij de kleine wagens, waarin de voor even herenigde Groep Hoek ook de enige deelnemer was. De hoogste prijzen werden verdeeld door minister Ank Bijleveld, die direct na haar rol in de uitreiking achter de bar dook voor een tapdienst zoals ze al jaren doet. Bekijk de gehele optochtuitslag hieronder:

Grote wagens:
1. Ik en de Rest – Toonladders
2. Krange – Van de bovenste plank
3. Kump Wa Good – De Ontdekking
4. Kom’t d’r Ma Op – Hee-kik-oe-ok-an
5. Ze Noaberz – Hoog, hoger, hoogst
6. ’t Gijmink – De Gijminkmuisjes
7. De Stamgasten – Luilekkerstland
8. Dom Vedan – De klokkenluiders van de toekomst
9. The Party People – Goor is al verpest, nu ook in de jungle asbest
10. Löp wa Los – Het paard van Troje
11. Hoe Dan? – Asterix en Obelix
12. Have Fun – Ergens over de regenboog
13. Noe He’j Wat! – t’is lelijk en steet in de weg
14. Hirbintwi – Wie is de grootste…??

Publieksprijs: ‘t Antiek

Kleine wagens:
1. Lijst 143 – De Schoolfeestpartij

Grote groepen:
1. ’t Antiek – Styggeste
2. GFC – GFC, de ‘oaldste’ Goorsche
3. Dames van het Zeldam – Zeldam is kippig
4. Vrouwkes – Om op te vreten

Kleine groepen:
1. ’t Sooitje – Huppetup
2. GVD – De Overtreffende Trappers

Aanmoedigingsprijs de Hamer: Hoe Dan?

Gerelateerde berichten

  • Ik en de Rest wint Allegorische Optocht26 juni 2016 Ik en de Rest wint Allegorische Optocht Voor het vierde jaar op rij heeft Ik en de Rest de Grote Allegorische Optocht gewonnen. Regeren is vooruitzien, want de wagen van de groep had het weer als thema. Passend bij een optocht […]
  • Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht11 februari 2018 Nieuwe wagenbouwers en groepen tijdens Schoolfeestoptocht De wagenbouwgroep "Hoe dan...." en de groepen "Lijst 143" en "De Dames van 't Zeldam" zijn de nieuwe deelnemers aan de Allegorische Optocht, dit jaar (zondag 24 juni) tijdens het Goorse […]
  • Optocht-thema 2017: Zo de wind waait…28 oktober 2016 Optocht-thema 2017: Zo de wind waait… Het thema van de komende allegorische optocht tijdens het Goorse School en Volksfeest is 'Zo de wind waait...'. Dat is gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse vergadering van de […]
  • Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen28 maart 2015 Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen Het worden weer een drietal rumoerige maanden aan de Nijverheidsweg. Met de opening van de loodsen is het Schoolfeestseizoen van 2015 officieel geopend. Voorzitter Erwin Zwierink gaf de […]
  • ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 201812 oktober 2017 ‘De overtreffende trap’ thema optocht Schoolfeest 2018 'De overtreffende trap' is hét thema van de komende allegorische optocht tijdens het School en Volksfeest van 2018. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens de vergadering van de […]