Sfeervolle laatste avond in de tent dankzij PPM

Het is een bitterzoet moment, de laatste keer het Goors Victorie om middernacht. Nog één keer massaal meezingen met ons eigen lijflied, maar tegelijk weten dat het de laatste keer is dit jaar dat je in de Tente bent. Na de prijsuitreiking zat de sfeer er de laatste uren goed in, dankzij de PPM Band. Om klokslag twaalf uur was het dan toch zover, toen voorzitter Erwin Zwierink de laatste klanken van de 143e editie van het School-en Volksfeest inzette. Mensen die nog geen afscheid konden nemen van het feest gingen nog even door in het centrum. Maar ook zij moeten vanaf maandag weer bijna een jaar wachten op het volgende feest in die helse Tente. Het was weer als vanouds, maar daar doen we het voor in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (13)24 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (13) - Wie tussen de Schoolfeestloodsen en de plek van de opstelling aan de Irisstraat woont kan deze ochtend rekenen op een stevige wekservice. De grote wagens trekken al voor 9.00 uur […]
  • Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband24 juni 2017 Droomdebuut in de Tent voor PPM Showband Na de snikhete openingsavond was op de tweede avond uitstekend toeven in de Tent. En de PPM Showband kan terugkijken op een verdienstelijke vuurdoop. De gelauwerde band heeft al nodige […]
  • Opnieuw volle bak op traditionele Familiemiddag27 juni 2015 Opnieuw volle bak op traditionele Familiemiddag Het is inmiddels vaste prik: de zaterdagmiddag is van de Goorsen. De Tente stroomde wederom vol voor de traditionele Familiemiddag na de Kinderoptocht. Onder het genot van bier en vet […]