Lijst 143 pakt bij reünie gelijk prijs: ‘Op zoek naar meer kleine wagens’

Ze waren na jaren weer terug en gelijk de eerste plek bij de kleine wagens: de Lijst 143 van de voormalige Groep Hoek. Als enige deelnemer in de tussencategorie wonnen de mannen met de Schoolfeestpartij direct een prijs. Winnen is leuk, maar het Optochtbestuur hoopt dat in de toekomst meer kleine wagens zich bij de optocht voegen zodat de categorie iets meer gewicht krijgt. Conrad Moormann van de Lijst 143 riep andere oud-wagenbouwers op het podium op ook eens een reünie te overwegen: “Doe gewoon weer eens mee!”

Foto: Patrick ter Elst

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Kinderoptocht prooi voor De Puntdak24 juni 2017 Kinderoptocht prooi voor De Puntdak Het blijft een prachtig beeld. Drommen enthousiaste mensen in het centrum van Goor die de deelnemers van de Kinderoptocht aanmoedigen. Ook dit jaar was de Kinderoptocht weer een onverdeeld […]
  • Minder bier dan vorig jaar26 juni 2012 Minder bier dan vorig jaar Er is tijdens dit Schoolfeest minder bier getapt dan vorig jaar. Het exacte aantal liters is nog niet bekend, wel is duidelijk dat het aantal van 48.000 liter in 2011 niet wordt gehaald. […]
  • Vrijwilligers geëerd en gehuldigd22 juni 2017 Vrijwilligers geëerd en gehuldigd Het gebeurt niet elk jaar maar dit jaar was het weer zover. Een speciale avond voor de vrijwilligers, voornamelijk tappers, in de Tente. Met muziek van Erik Dollekamp werd het een […]
  • Spreuk op schoolfeestbekers1 april 2017 Spreuk op schoolfeestbekers De plastic Schoolfeestbekers zullen dit jaar worden voorzien van een heuse Schoolfeestspreuk die de feestvierders zelf mogelijk verzinnen. Wie een mooie, korte en bondige spreuk heeft kan […]