VIDEO: Terugkijken van de Allegorische Optocht

Veel lof voor De Rellie dit jaar tijdens de afsluiting van de Allegorische Optocht. Ze beloofden eenheid en ze leverden een prachtig geheel. De foto’s spreken tot de verbeelding, maar ook de video Henny Bomans op YouTube doet het goed. Daar heeft hij een video geplaatst voor de parade bij het startpunt. Naast De Rellie vanzelfsprekend ook de beelden van alle andere wagenbouwers, waar uiteindelijk Ik en de Rest wist te zegevieren. 

Gerelateerde berichten

  • Oaverleavingspakket voor Rellieleden10 mei 2020 Oaverleavingspakket voor Rellieleden Het is een figuurlijk doekje voor het bloeden nu er geen Schoolfeest gevierd kan worden dit jaar, maar het is door de leden van de Goorse Biertent Rellie wel als uiterst attent ervaren. […]
  • Klaar voor de start…..28 juni 2015 Klaar voor de start….. De spanning valt op de gezichten van sommige deelnemers af te lezen. Nog even geduld,  om 13.00 uur zal de sirene weer klinken als startschot van de Allegorische Optocht. Vele Gorenaren […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (12)23 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (12) - Niet Fons Reuver, maar Merel Lugtmeier gaat het co-commentaar verzorgen tijdens de Allegorische Optocht. Oene Loonstra is wel de vertrouwde stem bij de parade, die ook live is te […]
  • Kinderoptocht in brandende zon26 juni 2010 Kinderoptocht in brandende zon De Kinderoptocht is vanmiddag vlekkeloos verlopen. De 1500 kinderen genoten ondanks de warmte zichtbaar van de parade. In de optocht waren veel telgen in het oranje gehesen vanwege het WK […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (16)23 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (16) - Vishandel Verdriet heeft zich niet uit het veld laten slaan door de brand die gisteren hun viskraam teisterde. Slagvaardig hebben de broers Gerrit en Jan gisteren een vervangende […]