Ronde van Twente door Goor

De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de  Tour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. Komende zaterdag is namelijk de vijfde uitgave van De Ronde van Twente. Omdat het een lustrum-jaar is, hebben de samenwerkende organisaties van de Ronde van Enter (15- jarig jubileum) en de Ronde van Twente een extra Klassieker toegevoegd en wel die voor de Nieuwelingen meisjes en junioren vrouwen, welke om 14.00 uur van start gaan en ook Goor aan doen. Meer over het evenement, hier.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Ook een streep door Ronde van Twente25 april 2021 Ook een streep door Ronde van Twente Er was een streep getrokken door de Ronde van Overijssel nu is ook de Ronde van Twente geschrapt. Beide wielerkoersen trekken door het buitengebied van Goor, maar de organisatie van der […]
  • Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor5 september 2020 Goorse Marit Cent wint Ronde van Goor Hoewel de wedstrijd dit jaar in verband met de corona maatregelen niet in het centrum werd georganiseerd, is zaterdag de Ronde van Goor verreden. Daarbij kreeg de koers voor het eerst […]
  • Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen28 augustus 2020 Inschrijving Goorse Tourpoule begonnen De deelnemers en de bijbehorende rugnummers zijn bekend en dat betekent dat de vele Goorse liefhebbers van de Tour de France hun hart weer op kunnen halen en nu hoofdbrekens hebben over […]
  • Marit Cent heropent wielerseizoen met podiumplek19 juli 2020 Marit Cent heropent wielerseizoen met podiumplek De eerste wielerwedstrijd sinds de coronastop is voor Marit Cent goed verlopen. In Honselersdijk wist de Goorse wielrenster zaterdag direct een podiumplaats te bemachtigen. Op het […]