Ronde van Twente door Goor

De wielerogen in deze wereld zijn op zaterdag 7 juli natuurlijk gericht op de start van de  Tour de France. Maar ook in onze eigen woonplaats kunnen we naar het cyclisme gaan kijken. Komende zaterdag is namelijk de vijfde uitgave van De Ronde van Twente. Omdat het een lustrum-jaar is, hebben de samenwerkende organisaties van de Ronde van Enter (15- jarig jubileum) en de Ronde van Twente een extra Klassieker toegevoegd en wel die voor de Nieuwelingen meisjes en junioren vrouwen, welke om 14.00 uur van start gaan en ook Goor aan doen. Meer over het evenement, hier.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Veel belangstelling voor Ronde van Goor4 september 2021 Veel belangstelling voor Ronde van Goor De organisaties van de wielerrondes hebben over deelname aan hun wedstrijden niet te klagen. Na een jaar zonder criteriums, is de animo voor de koersen binnen de VIRO Criterium Cup Twente […]
  • Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september26 juli 2021 Ronde van Goor dit jaar op zondag 12 september De Ronde van Goor wordt dit jaar op zondag 12 september georganiseerd en is dan ook, als corona het toelaat, terug in het centrum van het Twentse Haagje. De wielerronde is de […]
  • Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen26 juli 2021 Erik Cent verhaalt over Olympische avonturen Oud-wielrenner Erik Cent is komende vrijdag te gast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM. De Gorenaar vertelt over zijn deelname aan twee Olympische Zomerspelen. Hij zat in de […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]