Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen

De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door twee personen in elkaar geslagen bij de botsauto’s. Op zondagavond tussen 20:30 uur en 21:00 uur werd iemand mishandeld die daarbij kaakletsel opliep. Wie getuige is geweest van de misstanden en toevallig camerabeelden heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Hof van Twente. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op de Facebooksite van de politie.

 

Gerelateerde berichten

  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat5 september 2020 Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat De politie Hof van Twente is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een fikse ruzie gistermiddag rond kwart over drie in de Grotestraat. Twee personen hadden het daar met elkaar […]
  • Man bedreigd tijdens parkeren in Gondalaan26 juli 2019 Man bedreigd tijdens parkeren in Gondalaan Gisteravond is een man in de Gondalaan bedreigd tijdens het parkeren van zijn auto. De manier van parkeren sprak schijnbaar een andere man niet aan. De woordenwisseling die volgde liep […]
  • Inbraak bij autobedrijf van Erp26 oktober 2018 Inbraak bij autobedrijf van Erp Een brute inbraak bij auto- en camperbedrijf van Erp aan de Nijverheidsweg vannacht. Daar werden ruiten van auto's ingetikt en zijn diverse navigatiesystemen ontvreemd. De schade is […]
  • Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie25 oktober 2018 Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen […]