Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking

De staking in het openbaar vervoer morgen heeft weinig gevolgen voor de reizigers van en naar Goor. De treinen van Goor naar Zutphen en Hengelo en Oldenzaal zullen gewoone volgens de dienstregeling rijden. De mensen die op dit traject werken vallen onder de onder de zogenoemde cao-multimodaal, waarop de staking van morgen niet niet van toepassing is. Ook de bussen vanaf het station in Goor zullen zoveel volgens de dienstregeling rijden. In heel veel andere plaatsen ligt het openbaar vervoer wel plat dus wie in en naar andere plaatsen met de bus of de trein wil, dient wel rekening te houden met stakingen.

Gerelateerde berichten

  • Serene rust bij het station…30 april 2018 Serene rust bij het station… Normaliter is het, zeker in de ochtend- en avondspits, een drukteĀ  van belang maar dat is vandaag en morgen heel anders bij het trein- en busstation in Goor. Twee treinen staan stil en […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]
  • Inloopspreekuur OV in de bibliotheek5 september 2019 Inloopspreekuur OV in de bibliotheek De zogenoemde OV-ambassadeurs komen op dinsdag 10 september weer naar Goor om vragen te beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur over reizen met de bus en met de trein. Dit […]
  • Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer25 september 2018 Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer Er zijn veel senioren die nog steeds veel moeite hebben hoe het reizen met openbaar vervoer van en naar Goor werkt. Hoe vraag moet een OV-chipkaart worden aangevraagd? Hoe werkt de 40% […]
  • Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor19 juni 2018 Mogelijk lang geen openbaar vervoer van en naar Goor Medewerkers van Keolis zijn van plan om vanaf maandag voor lange tijd het werk neer te leggen. Dat zou betekenen dat het openbaar vervoer van en naar Goor voor lange tijd plat gaat. […]