Senioren onderweg…

vertrekseniorentocht

Het is het traditionele startsein van de Schoolfeestactiviteiten: De Seniorentocht die vandaag de zogenoemde Kabouterroute zal volgen. Acht bussen, waaronder de 1000e OAD-bus en de KNVB-bus, vertrokken vanmorgen rond half negen voor een rit met diverse tussenstops. Vanavond is er een diner met muziek van The Cherry’s. Het is het laatste reguliere optreden van het Markelose duo dat jarenlang ook in de Schoolfeesttent optrad.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestpenning blijft ook dit jaar op 1,7523 januari 2017 Schoolfeestpenning blijft ook dit jaar op 1,75 De prijs voor een Schoolfeestmunt blijft ook voor de komende editie van het Feest der Feesten, gehandhaafd op 1 euro en 75 cent. Dat heeft het bestuur van de stichting Goors School en […]
  • 100 vluchtelingen krijgen onderdak in postkantoor1 april 2015 100 vluchtelingen krijgen onderdak in postkantoor Er komen tóch honderd vluchtelingen naar Goor. Het oude postkantoor aan de Irisstraat zal onderdak bieden aan zeker tachtig Syriërs. Dat heeft het orgaan COA bepaald in overleg met de […]
  • politiejas11 november 2013 Opnieuw sieradenroof in Goor Ondanks het verscherpte toezicht van de politie hebben de brutale raven weer toegeslagen in Goor. In een woning aan de Diepenheimseweg zijn dit weekend sieraden weggenomen. De politie […]
  • Bibliotheek beperkt open13 januari 2021 Bibliotheek beperkt open Tijdens deze lockdown is de Goorse bibliotheek beperkt open zijn voor het ophalen en terugbrengen van boeken. De overige activiteiten stoppen tot en met 9 februari. De Puzzeltheek in […]
  • Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up23 mei 2019 Def Americans in De Reggehof tijdens Blues It Up Het Blues It Up festival vindt vrijdag plaats in De Reggehof. Def Americans en Black Bottle Riot gaan het nieuwe evenement inleiden. De eerstgenoemde band staat voor het hoofdprogramma. […]