Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad

De brievenbus die voor ergernis zorgde aan de Entersestraat is door Post.NL verplaatst naar de overzijde. De oranje bus stond aanvankelijk bij de parkeerplaats tegenover tankstation Hoek maar daarover waren vele gebruikers niet te spreken omdat die plek met name voor fietsers en voetgangers moeilijk te bereiken is. Het SP-raadslid Frank Stevens kwam daarop in actie en kreeg samen met Primera-uitbater Rene Kamphuis, de toezegging dat de postbak zou worden verplaatst. Dat is nu gebeurd. De brievenbus staat nu aan de rand van het fietspad langs de Entersestraat bij de afslag Klavermaten. Volgens velen een betere plek, al is volgens enkele gebruikers een minpuntje dat automobilisten die willen posten nu wel op straat moeten parkeren (foto). Frank Stevens is tevreden met de verplaatsing die toevalligerwijs samen valt met zijn 50e verjaardag, “Een extra kadootje” aldus het Goorse gemeenteraadslid.

Gerelateerde berichten

  • Brievenbus aan Enterseweg wordt na actie raadslid Stevens verplaatst10 februari 2018 Brievenbus aan Enterseweg wordt na actie raadslid Stevens verplaatst De brievenbus die op een moeilijk bereikbare plek staat aan de Enterseweg tegenover tankstation Hoek, wordt verplaatst. Het Goorse SP-raadslid Frank Stevens kwam in actie na klachten van […]
  • Ergernis over brievenbussen houdt aan11 november 2017 Ergernis over brievenbussen houdt aan Er blijft ergernis in Goor over het verwijderen en het verplaatsen van de oranje brievenbussen van Post.nl. Met name de oudere garde heeft moeite met de zoektocht naar de brievenbussen die […]
  • Brievenbussen verdwijnen deels uit Goors straatbeeld2 september 2017 Brievenbussen verdwijnen deels uit Goors straatbeeld We kennen ze allemaal, de oranje brievenbussen. Er staan er ook in Goor heel wat. Maar dat gaan er minder worden. PostNL laat in een brief, die inwoners van de gemeentes Hengelo en Hof van […]
  • ‘Het verplaatsen van een brievenbus geeft voldoening…’29 december 2018 ‘Het verplaatsen van een brievenbus geeft voldoening…’ In de categorie 'terugblikken' gaan we met het Goorse gemeenteraadslid Frank Stevens geen één maar eerst twee jaar terug. In november van 2016 nam hij namens de SP de plaats in van Robert […]
  • Primera sluit alsnog servicepunt Postnl19 december 2020 Primera sluit alsnog servicepunt Postnl Primera De Bandijk gaat na vandaag alsnog het servicepunt van Postnl sluiten. Dit na een besluit van het hoofdkantoor van het postbedrijf in Den Haag. Primera was in het stadshart van […]