Wijkagenten stellen ‘controle top-3’ samen met inwoners

De wijkagenten Caroline IJben en Edme Warners willen samen met de inwoners van Goor een ‘controle top-3’ samen stellen. Het wijkteam wil weten wat de bewoners van Goor belangrijk vinden als het gaat om controles van de politie. Op de Facebookpagina van de Politie Hof van Twente is een bericht geplaatst waaronder al veel reacties zijn binnen gekomen. Suggesties kunnen nog tot morgenvroeg worden gedaan. Daarna zal er door het duo een inventarisatie gemaakt worden en zal de top 3 worden samen gesteld. Nadat de controles zijn uitgevoerd zal er, weer via Facebook, een terugkoppeling plaats vinden.

Gerelateerde berichten

  • Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen12 juli 2018 Overlast hangjongeren en snelheid grootste ergernissen De overlast die hangjongeren veroorzaken bij de skatebaan aan de Roerdompstraat staat hoog op de lijst van ergernissen van Gorenaren. Dit blijkt uit een inventarisatie van de wijkagentes […]
  • Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek6 augustus 2017 Meelopen met de politie ? Stuur een vakantiekiek Een bijzondere actie van de lokale hermandad via de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Er wordt aangeboden om een dienst mee te lopen met de dienders na de vakantie. Wie kans […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Politie bezoekt ouderen om te waarschuwen voor babbeltrucs26 januari 2018 Politie bezoekt ouderen om te waarschuwen voor babbeltrucs De wijkagenten in Goor gaan deze dagen op huisbezoek om inwoners te waarschuwen voor oplichters die middels een babbeltruc proberen binnen te komen om te stelen. De agenten leggen uit wat […]
  • Veel controles, weinig boetes24 oktober 2015 Veel controles, weinig boetes Politiecontroles op verschillende plekken in Goor gisteren aan het eind van de middag en s'avonds. Fietsers en automobilisten werden gecontroleerd op de Diepenheimseweg, Molenstraat, […]