Auto slaat over de kop na aanrijding

Een ‘spectaculair’ ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis afgevoerd. De bestuurder van de andere auto bleef ongedeerd. Het is nog niet bekend hoe het ongeluk kon gebeuren. De Verkeersongevallenanalyse onderzoekt het ongeval. Daarom is de Scherpenzeelseweg afgesloten voor verkeer. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon10 januari 2019 Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto's aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. […]
  • Twee auto’s total loss na aanrijding29 juni 2018 Twee auto’s total loss na aanrijding Knal, boem en raak. Op de kruising bij Van de Riet zijn twee auto's even na het middaguur met elkaar in aanraking gekomen. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd. Een bestuurder […]
  • Auto in de sloot tijdens Twente Rally21 oktober 2018 Auto in de sloot tijdens Twente Rally Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de […]
  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]
  • Gaslek op bedrijventerrein4 maart 2019 Gaslek op bedrijventerrein Een nare geur vanochtend op het bedrijventerrein in Goor. Aan de Breukersweg ontstond een gaslek na werkzaamheden. De brandweer heeft het lek vrij vlot kunnen veiligstellen en zo over […]