Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor

Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om extra alert te zijn en fietsen goed op slot te zetten en bijvoorbeeld vast te ketenen aan lantaarnpalen. Met name de stalling bij het station (foto) is een geliefd doelwit voor de dieven die daar ook afgelopen donderdag weer toesloegen. Verder meldt de politie naast de Schoolfeestincidenten en het ongeval op de kruising Gruttostraat/Scherpenzeelseweg, nog een botsing op de Entersestraat. Daar botsten twee auto’s op elkaar nadat er geen voorrang was gegeven door een automobilist vanuit de Korte Dijk.

 

Gerelateerde berichten

  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Tachtig ‘fietswrakken’ op stations…19 augustus 2022 Tachtig ‘fietswrakken’ op stations… De politie heeft in samenwerking met de Gemeente Hof van Twente op de stations in Goor en Delden zogenoemde 'fietswrakken' voorzien van stickers. Dit zijn oude fietsen die er al heel lang […]
  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station9 oktober 2019 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA's van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde 'fietswrakken' verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al […]