Twee auto’s total loss na aanrijding

Knal, boem en raak. Op de kruising bij Van de Riet zijn twee auto’s even na het middaguur met elkaar in aanraking gekomen. Beide auto’s kunnen als verloren worden beschouwd. Een bestuurder is afgevoerd, de ander bleef met lichte verwondingen achter op de plaats van het ongeval. De oorzaak van de aanrijding is ongewis. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Auto slaat over de kop na aanrijding28 juni 2018 Auto slaat over de kop na aanrijding Een 'spectaculair' ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is […]
  • Auto in de sloot tijdens Twente Rally21 oktober 2018 Auto in de sloot tijdens Twente Rally Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de […]
  • Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente28 juni 2017 Autobedrijf Noordegraaf overgenomen door Baan Twente Het Goorse autobedrijf Noordegraaf is overgenomen door Baan Twente. Dat bedrijf met onder meer vestigingen in Rijssen en Hengelo wil met de name de activiteiten met automerk Ford […]
  • Twee knallen en een brand in een schuur14 november 2018 Twee knallen en een brand in een schuur Consternatie in de vroege ochtend. Een schuur van een woning aan de Herman Heijermansstraat heeft vanmorgen nog voor het ochtendlicht in brand gestaan. Bewoners hoorden twee doffe knallen, […]
  • Blikschade bij kop-staartbotsing Molenstraat26 september 2016 Blikschade bij kop-staartbotsing Molenstraat Knal, boem, raak aan de Molenstraat. Daar vond vanmiddag een kop-staartbotsing plaats bij de afsluiting en werkzaamheden van de Gasunie. Daarbij liepen twee betrokken auto's lichte […]