Sarah voor Annemarie Groothuis

Voor Annemarie Groothuis is groots uitgepakt. De van oorsprong Markelose Goorse viert vandaag haar 50ste verjaardag en zag haar tuin ter ere daarvan omgetoverd met allerhande prullaria. In het dagelijks leven is ze de vrolijke noot bij de ETOS voor de levering van zalfjes, poedertjes en pillen, in de avonduren geniet ze zelf graag van een wijntje. Samen met familie, vrienden, kennissen en buren, wordt de Sarah vanavond natgemaakt.

 

Gerelateerde berichten

  • Sarah vandaag voor Ellen Janssen24 april 2015 Sarah vandaag voor Ellen Janssen Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt […]
  • Sarah voor Renate Roescher10 juni 2019 Sarah voor Renate Roescher Feest dit Pinksterweekend bij de familie Roescher. Renate zag namelijk afgelopen week Sarah. En deze mijlpaal heeft ze groots gevierd met familie en vrienden.
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink4 april 2019 Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink Diana Leferink is gisteren 50 jaar geworden en dat was te zien ook. De familie en vrienden rukten massaal uit om haar tuin om de toveren ter ere van deze mijlpaal. Ook de familie uit […]
  • Sarah vandaag voor Dianne Escher18 juni 2015 Sarah vandaag voor Dianne Escher Dianne Escher vindt vandaag ook Sarah op haar pad. De sportieve tennisster en vaste waarde bij De Stoevelaar zag haar tuin opgesierd met poppen en spandoeken ter ere van deze mijlpaal. De […]