Kinderen voor Kinderen thema Kinderkamp 2018

Het thema voor het Goorse Kinderkamp van dit jaar is ‘Kinderen voor Kinderen’ met een toespeling naar het populairse kinderkoor van Nederland. Het Kinderkamp is dit jaar van dinsdag 28- tot en met vrijdag 31 augustus op het speelterrein aan de Hogenkamp waar weer een houtdorp zal worden opgetuigd. De opgave voor het Kinderkamp kan middels het formulier in de Kinderkrant van het organiserende Kindvriendelijk Goor. Die is deze week uitgedeeld op de Goorse basisscholen. Komende donderdag kan dat formulier worden ingeleverd met €15 bij Café De Tapperij tussen 16:00 uur en 17:00 uur. Daarnaast is de Stichting Kindvriendelijk Goor op zoek naar extra vrijwilligers. Iedereen vanaf 15 jaar en ouder wordt gevraagd twee dagen of meer, mee te helpen. Zij kunnen zich opgeven via de mail of middels het formulier in de kinderkrant.

Gerelateerde berichten

  • Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig2 juli 2019 Kinderkamp bijna vol, vrijwilligers nog wel nodig Het maximaal aantal deelnemers aan het Goorse Kinderkamp is bijna bereikt. Dat betekent dat vana 20 augustus wederom zo'n 400 kinderen zullen timmeren en verven op het houtdorp op De […]
  • Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht18 juli 2018 Kinderkamp zit vol, nog wel vrijwilligers gezocht Het heeft wat langer geduurd dan in voorgaande jaren maar ook dit jaar zit het Goorse Kinderkamp weer vol. Een dikke 400 kinderen zullen vanaf dinsdag 28 augustus weer gaan bouwen aan het […]
  • Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu4 juli 2017 Opgeven voor Kinderkamp kan vanaf nu De inschrijving voor het Goorse Kinderkamp 2017 is geopend. Dit jaar moet het groot feest worden met als thema 'Carnaval'. Het kamp vindt plaats van dinsdag 29 augustus tot en met vrijdag […]
  • Meer dan 100 vrijwilligers in touw op Goors Houtdorp28 augustus 2017 Meer dan 100 vrijwilligers in touw op Goors Houtdorp Pallets worden verdeeld over het terrein en tenten worden opgezet. De zon staat hoog aan de hemel en dat mag volgens eenieder zeker deze week wel zo blijven. De Goorse kindervriend Edu […]
  • Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp30 augustus 2018 Druk bezochte Bonte Avond Kinderkamp Het was weer traditioneel druk tijdens de Bonte Avond op het Houtdorp. Daar waren vanavond vanavond naast de circa 400 kinderen ook ouders, opa's, oma's en andere belangstellenden om te […]