Schoolfeestbestuur bedankt vrijwilligers

Meer dan 1.000 mensen uit Goor en soms ook van ver daarbuiten waren vorige week actief als vrijwilliger tijdens het Goorse School en Volksfeest. Het Schoolfeestbestuur, die al eerder aangaf terug te kijken op een prachtig feest, wil iedereen, die een bijdrage heeft geleverd, heel hartelijk bedanken voor zijn of haar inzet. Volgend jaar is de 144e editie van het Goors School- en Volksfeest. Dat begint op woensdag 26 juni met de Seniorenmiddag en eindigt op zondag 30 juni.

Gerelateerde berichten

  • Nog te weinig vrijwilligers voor de Schoolfeesttent15 mei 2017 Nog te weinig vrijwilligers voor de Schoolfeesttent De stichting School- en Volksfeest is naarstig op zoek naar meer vrijwilligers voor hulp in de tent tijdens het 'Feest der Feesten' over een kleine zes weken. Om toch voldoende mensen […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)21 juni 2016 Schoolfeestnieuws in het kort (8) - Carl Wittrock is dit jaar uitverkoren om de prijzen uit te reiken na afloop van de allegorische optocht komende zondag. De Goorse Maestro werd twee jaar geleden nog geridderd in de […]
  • Nogmaals dank aan de Schoolfeestvrijwilligers…8 juli 2017 Nogmaals dank aan de Schoolfeestvrijwilligers… Ze zijn al op meerdere manieren bedankt maar ook via de digitale snelweg wil het bestuur van de stichting School en Volksfeest een veer op de hoed steken van de vele vrijwilligers. "Ook […]
  • Bijleveld reikt optochtprijzen uit11 juni 2018 Bijleveld reikt optochtprijzen uit Minister van Defensie Ank Bijleveld zal na de allegorische optocht van Schoolfeestzondag 24 juni de hoogste prijzen uitreiken. De Goorse hoefde niet lang na te denken toen haar dat […]
  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]