Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande

Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de voorselectie van renners voor de Goorse Tourpoule. Deze wordt dit jaar voor de dertigste keer georganiseerd. Als de officiële deelnemerslijst bekend is kunnen er weer ploegen worden samengesteld via de speciale SITE van de Goorse Tourpoule. De inlevertermijn sluit komende zaterdag om 14:30 uur en meedoen kost 8 euro, te voldoen tijdens het eerste Tourcafé bij De Ster (jeugd tot 15 jaar gratis). De Goorse Tourpoule werd vorig jaar gewonnen door Haye Dijkstra terwijl Stijn Kosters bij de jeugd de beste bleek. Tijdens de Tour zullen er regelmatig updates worden geplaatst op Goorsnieuws.nl.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start28 juni 2017 Goorse Tourpoule voor de 30e keer van start De Goorse Tourpoule wordt dit jaar alweer voor de 30e keer gehouden. Thuisbasis is ook tijdens deze editie weer café De Ster waar komende zaterdag het eerste Tourcafé weer zal plaats […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Goorse Tukkers naar de Tour…1 juli 2017 Goorse Tukkers naar de Tour… Waar de meeste Goorse wielerliefhebbers vanochtend nog hoofdbrekens hadden om de Goorse Tourpoule in te vullen en zich vanmiddag te melden bij Tourcafé De Ster, waren er vijf in stijl […]
  • Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s23 juli 2020 Goorse Tourpoule gaat door met Tourcafé’s Normaliter zou Le Grand Boucle nu al een paar dagen achter ons liggen en zou ook de winnaar van de Goorse Tourpoule gehuldigd zijn maar het Coronavirus schoof ook in dit kader alles op. […]
  • Vrielink eerste leider 30e Goorse Tourpoule7 juli 2018 Vrielink eerste leider 30e Goorse Tourpoule Wessel Vrielink is de leider na de eerste etappe in de Goorse Tourpoule. De Goorse wielerliefhebber is de leider na de Touretappe die in het Franse Fontenay-le-Comte na een massasprint […]