Goorse teams in zomereditie Carbage Run (Update)

Aan de 10e zomereditie van de Carbage Run doen ook een aantal Goorse teams mee. De zeven Goorse wagens zijn vanochtend vanuit Emmen vertrokken voor een avontuurlijke tocht van in totaal 25oo kilometer door zeven Europese landen in vijf dagen. Dat moet gebeuren in ‘oude barrels’ die niet meer waard zijn dan €500 en van of voor 1999 zijn. Tijdens de Carbage Run moeten diverse opdrachten worden vervuld waarmee punten te verdienen zijn. Voor het winnende team ligt €1500 klaar. Opvallende deelnemers onder de vijf teams uit Goor zijn Hanneke Hoomoedt en Lydia Brinkmans, bekend van café Buddy’s. Het vrouwelijke duo rijdt de monstertocht in een opvallend roze vehikel. Hieronder ook foto’s van enkele overige teams.

Lydia Brinkmans en Hanneke Hoomoedt

(foto’s: Liesbeth Koebrugge-Buitenhuis)

 

 

 

Gerelateerde berichten

  • Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run4 juli 2016 Goors kwartet naar Bosnië in Carbage Run Het Goorse viertal Youri Haverkate, Marc Vehof, Niek Scholte in 't Hof en Marnix Groothuis zijn vandaag gestart in de zomereditie van de Carbage Run. Dat is een vijfdaagse trip waarin […]
  • Rally-auto’s op schoolplein voor spreekbeurt Jasper26 mei 2016 Rally-auto’s op schoolplein voor spreekbeurt Jasper De verrassing was groot voor de kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool. De spreekbeurt van Jasper van Rijn over de Conrad Twente Rally werd afgesloten met een kijkje in twee ronkende […]
  • Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag25 mei 2022 Bands en artiesten bij Buddy’s Open Air op Hemelvaartsdag Het bleek een beproefd concept maar kon door corona twee jaar niet plaats vinden. Morgen op Hemelvaartsdag, is het wel weer zover: Buddy's Open Air. Op het grote terras van het café aan […]
  • Oald Goor: De optocht in 1962…20 februari 2022 Oald Goor: De optocht in 1962… Nu duidelijk is dat we ons echt weer op kunnen maken voor een volwaardig School en Volksfeest met de Tente, de kermis en de optochten, kijken we in deze editie van Oald Goor terug op de […]
  • Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s6 december 2021 Kim Feenstra met realityserie bij café Buddy’s Een tv-crew van 12 man was onlangs in Goor voor de opnames van de realityserie 'Kim en Koen gaan het anders doen' van betaalzender Discovery+. Topmodel Kim Feenstra was met Koen […]