Groene initiatieven voor Oranje Fonds

Buren, buurtverenigingen, buurttuinen en andere maatschappelijke initiatieven kunnen donderdagavond 12 juli met ondersteuning van Groene Loper Hof van Twente geld aanvragen bij het Oranje Fonds. Geïnteresseerden kunnen tussen 19.30 uur en 21.30 uur bij de Stadslandbouw aan de Kerkstraat 123 D in Goor, meer informatie krijgen over de Groene Burendag en de Groene Loper Hof van Twente.

 

Gerelateerde berichten

  • Bloembollen planten voor bijen op Burendag15 september 2018 Bloembollen planten voor bijen op Burendag De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 […]
  • Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis25 maart 2015 Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis Het Goorse gemeentehuis is vanaf 10 april ook op vrijdagavond geopend. De openstelling op deze Goorse koopavond duurt tot en met 10 juli  en is met name bedoeld om de inwoners […]
  • Bijeenkomst huurdersvereniging in De Bebsel5 maart 2018 Bijeenkomst huurdersvereniging in De Bebsel Het bestuur van de huurdersvereniging Goor roept alle huurders bijeen om de tussenbalans op te maken. Ze zetelen sinds 1 juli 2017 en brengen verslag uit van de werkzaamheden over het […]
  • Groene handen-cursus voor kinderen27 februari 2018 Groene handen-cursus voor kinderen Het komt uit de koker van een aantal kinderen en het Creatief Centrum van de Reggehof pakte het op. In samenwerking met de Stadslandbouw Hof van Twente komt er een zogenoemde Groene […]
  • Weg van Goor naar Lochem weer open5 augustus 2017 Weg van Goor naar Lochem weer open De rijksweg N346 tussen Goor en Lochem is vanaf vandaag weer toegankelijk voor verkeer. De weg was sinds 17 juli gesloten vanwege werkzaamheden aan het asfalt, de berm en de riolering.  […]