Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor

Ben je nog steeds een beetje bedwelmd door het School- en Volksfeest en mis je een fiets? Kijk dan eens bij de spoorwegbomen bij de overgang naar Diepenheim. Er staat al de hele week een fiets”, laat een oplettende bezoeker van deze site weten. Het gaat om een zwarte fiets met bagagedrager voor en fietstassen achterop. Volgens de bezoeker van deze site dacht zij dat de fiets werd gezocht op Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Achterklep van aanhanger verloren (update)5 maart 2019 Achterklep van aanhanger verloren (update) In de categorie vermiste voorwerpen vandaag wel een heel bijzonder onderdeel. Henk Kalenkamp heeft namelijk de achterklep van zijn aanhanger verloren. Dat is vanmiddag gebeurd tussen […]
  • Mis jij deze fiets?8 september 2020 Mis jij deze fiets? Ben jij je onderstaande fiets kwijt? De rechtmatige eigenaar kan deze tweewieler dan ophalen bij het gebouw van Salut aan de Rozenstraat 2. De fiets staat op slot en heeft bovendien een […]
  • Fiets Nieke ontvreemd op station (Update)10 december 2017 Fiets Nieke ontvreemd op station (Update) Een vervelende avond voor Nieke Baake. Zij is afgelopen nacht haar fiets kwijtgeraakt op het station in Goor. "Mijn fiets is gestolen op het station. Het gaat om een lichtblauwe Gazelle […]
  • Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik2 februari 2017 Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik De nieuwe fietsenstallingen voor het Goorse treinstation zijn klaar voor gebruik. Spoorbeheerder Prorail heeft de fietsenstallingen voorzien van extra fietsberg-ruimte boven de stallingen […]
  • Fietsen wachten op eigenaar…6 januari 2017 Fietsen wachten op eigenaar… De redactie kreeg twee meldingen binnen van fietsen die al langere tijd op dezelfde plek staan en wachten op de eigenaar. Zo staat er al geruime tijd een sportieve tweewieler van het merk […]