Ben jij fiets kwijt? Kijk bij het spoor

Ben je nog steeds een beetje bedwelmd door het School- en Volksfeest en mis je een fiets? Kijk dan eens bij de spoorwegbomen bij de overgang naar Diepenheim. Er staat al de hele week een fiets”, laat een oplettende bezoeker van deze site weten. Het gaat om een zwarte fiets met bagagedrager voor en fietstassen achterop. Volgens de bezoeker van deze site dacht zij dat de fiets werd gezocht op Facebook.

Gerelateerde berichten

  • Tas met kleding gevonden27 januari 2022 Tas met kleding gevonden In de categorie gevonden voorwerpen vandaag een tas met kleding. "Wie is er een plastic tas van Jumbo verloren met diverse kledingstukken. Deze is gevonden langs de Haaksbergerweg in […]
  • Van wie is deze fiets?10 juli 2021 Van wie is deze fiets? Een mail van Erik van der Veer. Hij vraagt zich af van wie onderstaande tweewieler is. Sinds begin deze week staat deze Giant damesfiets, goed vastgemaakt aan een lantaarnpaal, in de […]
  • Fiets aangetroffen bij ’t Tuinhöfke30 juni 2021 Fiets aangetroffen bij ’t Tuinhöfke Van wie is onderstaande fiets? Dat vraagt zich Martin Haeke zich af. De tweewieler staat sinds een aantal dagen bij 't Tuinhöfke aan de van Kollaan. De eigenaar kan zich daar dus melden.
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • Display gestolen van Sparta-fiets bij de Lidl15 november 2020 Display gestolen van Sparta-fiets bij de Lidl In de categorie gestolen artikelen hebben we deze week aandacht voor een display van een electrische fiets van het merk Sparta. Deze is ontvreemd op zaterdag bij de Lidl-supermarkt op het […]