Goor schreeuwt Max naar vierde GP-zege

Goor was net als de rest van dit land ook goed vertegenwoordigd bij de sensationele overwinning van Max Verstappen in Oostenrijk. Op het circuit waren ruim 17.000 landgenoten, waaronder meer dan tien plaatsgenoten. Ook¬†Marco, Sandra en Dean Zwienenberg en Mirjan Koster zagen Verstappen in een fraaie uitdossing naar zijn¬†vierde Grand Prix-zege snellen. “Een fantastisch weekend.”

Gerelateerde berichten

  • Gorenaren zien ongelukkige race Verstappen28 augustus 2016 Gorenaren zien ongelukkige race Verstappen De Max Verstappen-mania heerst ook in het Twentse Haagje. Een groot aantal Gorenaren is afgereisd naar het Belgische Spa-Franchorchamps om de jonge Formule 1-coureur daar aan te moedigen. […]
  • Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal28 april 2018 Goorse Max in het NOS Jeugdjournaal Goor was vandaag prominent in beeld op het NOS Jeugdjournaal. Max Lammertink, leerling van de Prins Constantijnschool, schreef een brief naar het Jeugdjournaal omda hij niet mag voetballen […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross4 maart 2017 Bijna podiumplaats Niek Nijman op NK cross Bij de Nederlandse kampioenschappen cross in Amsterdam heeft het Goorse looptalent Niek Nijman zaterdag net naast een podiumplaats gegrepen. In zijn categorie, de jongens Junioren C, kwam […]
  • Ek Motocross op Herikerberg afgelast vanwege droogte2 juli 2018 Ek Motocross op Herikerberg afgelast vanwege droogte De kwalificatiewedstrijden voor het Europees Kampioenschap Motocross, komend weekeinde op circuit De Herikerberg, gaan niet door. Door de aanhoudende droogte mag er in het bosrijke gebied […]