Twente Milieu gaat weer afval inzamelen

De grote brand die de regio in haar greep hield, is onder controle. Gorenaren kunnen weer zwemmen in Delden en Twente Milieu zamelt weer gft- en restafvalinzameling in. Door de fik bij Twence in Hengelo was het voor het voor de afvalinzamelaar tijdelijk niet mogelijk om afval te storten bij de afvalverwerker. Zou jouw gft- of restafvalcontainer gisteren worden geleegd? Dan komt Twente Milieu zaterdag alsnog langs. Zet de container voor 07.30 uur aan de straat. 

Gerelateerde berichten

  • Twente Mileu zoekt testers biobak16 oktober 2016 Twente Mileu zoekt testers biobak Twente Milieu zoekt in Goor testers voor de nieuwe biobak. De biobak is een vernieuwd model van de groene gft-container, met gaatjes aan de zijkanten. Deze gaatjes zorgen voor […]
  • Glastour op het Weversplein15 december 2015 Glastour op het Weversplein Twente Milieu organiseert zaterdag samen met de gemeente een glastour. Met deze tour vragen de twee instanties aandacht voor het scheiden van glas onder het motto ‘Glas in ’t Bakkie!’. Bij […]
  • Drankkartons en blik vanaf 1 mei bij plastic25 april 2015 Drankkartons en blik vanaf 1 mei bij plastic Inwoners van Goor en de rest van de gemeente Hof van Twente kunnen vanaf 1 mei hun drankkarton en blik bij het plastic verpakkingsafval kwijt. Afvalverwerker Twente Mileu pleitte al langer […]
  • FC Twente en PEC Zwolle naar Piepwillem9 januari 2014 FC Twente en PEC Zwolle naar Piepwillem Op Sportpark Piepwillem komt dit weekend de topjeugd uit de regio bijeen voor de eerste editie van het winterse E-toernooi van vv Twenthe. Blikvangers zijn FC Twente en PEC Zwolle. Ook de […]
  • Opvallend veel vernielingen in Goor8 juni 2009 Opvallend veel vernielingen in Goor Er zijn in Goor opvallend veel vernielingen gepleegd in 2008. Volgens de misdaadmeter van het Algemeen Dagblad staan er 127 straatvernielingen geregistreerd. Ook het aantal auto-inbraken […]