Tweede editie Struinen door de Tuinen

Zondagmiddag 15 juli vindt in Goor de tweede editie van Struinen door de Tuinen plaats. In acht deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden kunstwerken en live muziek. De grote verscheidenheid aan lustoorden in combinatie met kunst en muziek maakt deze Open Tuinen-route tot een mooie beleving. De definitieve routebeschrijving met alle deelnemende tuinen, kunstenaars en musici is vanaf 9 juli verkrijgbaar bij Grand Café de Zon à € 2,50. Klik hier voor meer informatie over het evenement. Bovengenoemde is echter niet de enige kunstzinnige festiviteit die deze zomer Goor aandoet. Op zondag 2 september waant men zich in Frankrijk tijdens Goors Montmartre. In de fraaie tuin achter het oude gemeentehuis aan de Diepenheimseweg zullen verschillende kunstenaars hun beeldhouw-, schilder- en tekenkunsten tentoonstellen. 

Gerelateerde berichten

  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis31 oktober 2017 Ostheopathiepraktijk Poppink naar oude gemeentehuis Osteopathie Poppink verhuist naar het vroegere gemeentehuis aan de Diepenheimseweg in Goor. De Goorse Ostheopaat Mark Poppink zat 9 jaar lang in een pand aan de Grotestraat waar in vroeger […]
  • Big Band Festival komt op gang28 maart 2016 Big Band Festival komt op gang De wind is onstuimig en door de regenbuien heen komen mondjesmaat mensen richting het Goorse centrum. Muziekliefhebbers op zoek naar de klanken. "Die kant op..." zegt een behulpzame […]
  • Derde editie Struinen door de Tuinen2 juli 2019 Derde editie Struinen door de Tuinen In ons Twentse Haagje vindt zondag de derde editie van Struinen door de Tuinen plaats. In tien deelnemende tuinen kan er tussen 12.00 en 17.00 uur genoten worden van kunstwerken. De […]
  • Bigbandfestival met een ander karakter28 maart 2016 Bigbandfestival met een ander karakter Ondanks het onstuimige weer trokken vandaag toch nog redelijk veel mensen naar het Bigbandfestival in het Goorse stadshart. Het fleurige karakter van een muzikaal lentefeest kreeg het […]