Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer

Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels een hoogwerker een kat uit een boom gehaald, die daar zelf niet meer uit kon komen. Ook de dierenambulance wist het beestje niet te bevrijden. Toen de kat inmiddels weer veilig op de grond was, ging het dier er tijdens de overhandiging aan de eigenaresse brutaal vandoor en naar verluidt is de bezitster er vooralsnog niet in geslaagd de kat weer huiswaarts te laten keren.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat16 februari 2021 Brandweer redt kat uit dakgoot in de Irisstraat Een kat die in een dakgoot van een woning aan de Irisstraat vast zat, is aan het begin van de avond door de Rijssense brandweer bevrijdt. De viervoeter was blijkbaar niet van de eigenaar […]
  • Brandweer lang druk met kat op dak7 oktober 2019 Brandweer lang druk met kat op dak Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een […]
  • Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene3 juni 2020 Papegaai houdt brandweer bezig in De Meene Een papegaai beleefde vanmiddag een koddig avontuur op de Herikervlierweg in de Meene. De eigenaar van de ara was met het dier aan het oefenen toen de vogel een boom vloog en daar niet […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput2 januari 2015 Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is […]