Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer

Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels een hoogwerker een kat uit een boom gehaald, die daar zelf niet meer uit kon komen. Ook de dierenambulance wist het beestje niet te bevrijden. Toen de kat inmiddels weer veilig op de grond was, ging het dier er tijdens de overhandiging aan de eigenaresse brutaal vandoor en naar verluidt is de bezitster er vooralsnog niet in geslaagd de kat weer huiswaarts te laten keren.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput2 januari 2015 Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • Medicijnen verloren geraakt1 november 2016 Medicijnen verloren geraakt Een Goorse patient is vancohtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur meerdere soorten medicatie verloren op de weg van het Medisch Centrum de Olpihant naar het Tuindorp. Het gaat om […]
  • ‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat7 november 2017 ‘Tijdelijk’ 30 km/u in de Irisstraat Verwarring alom bij de Goorse automobilisten. Wegens werkzaamheden mogen verkeersdeelnemers maar 30 km/u in de Irisstraat. “Haha, dat is toch lachwekkend?”, stelt een bestuurder cynisch […]