Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party

Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café’s Johny’s en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in Spaanse vakantiesferen begint om 16:00 uur en zal tot diep in de avond doorgaan. De Mallorca-party werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en bleek een doorslaand succes, vooral bij jongeren. Morgen draaien de DJ’s Reno, Trammelant en Al Melody en zijn er eveneens optredens van de zangers Tom Linders, Jeffrey Passie en Mark van Eldik. Naast de Mallorca-party is er eveneens het eerste Tourcafé bij De Ster en is er een dansvoorstelling van de leerlingen van de muziekschool Hof van Twente in De Reggehof. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Mallorca-party in afgesloten Grotestraat21 augustus 2017 Mallorca-party in afgesloten Grotestraat Er komen enerverende weekeinden aan voor de Goorse sportliefhebbers, feestgangers- en cafébezoekers. Over een kleine twee weken is er de wielerronde in het centrum van Goor met aansluitend […]
  • Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag19 oktober 2018 Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel 'Kuikens van beton' komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Malle ist nur einmal im Jahr26 juli 2019 Malle ist nur einmal im Jahr Na deze tropische omstandigheden van deze week komen we langzaamaan ook in Goor in mediterraanse sferen. Dat hebben de uitbaters van Café Johnys en De Buurman aangegrepen om een heuse […]
  • Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek30 maart 2018 Vol Paasweekeinde met diensten, Boake, voetbal en muziek Het komende Paasweekeinde staat in het Goorse, zoals elk jaar, weer bol van de activiteiten. Het hele weekeinde zijn er Paasdiensten in de diverse kerken. Daarnaast is er vanavond een […]